Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/férfiak! Hogyan érheti...

Fiúk/férfiak! Hogyan érheti el nálatok a párotok, hogy esetleg ha eddig "biztosra vettétek", akkor kvázi rátok ijesszen, hogy ne bízzátok el magatokat?

Figyelt kérdés

A páromat(23éves) szeretném felrázni ebből. Nagyon jól megvagyunk, de szeretném, ha kicsit jobban "mozgosítaná" magát. Nem lehetetlen dolgokat kérek tőle ezt előre leszögezem. Pusztán a hozzáállását szeretném kicsit erősíteni. Szerintetek?

23/N

2011. aug. 14. 09:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A felhúzom az orrom és elmegyek "randizni", ha valami nem tetszik, a leggyerekesebb megoldás. Beszélgetni kell, emberek, beszélni és beszéltetni!
2011. aug. 14. 13:46
 12/18 anonim ***** válasza:

13:46 Pontosan!

9:53 voltam.

2011. aug. 14. 13:57
 13/18 A kérdező kommentje:
Nincs szó unalomról szerencsére:). Nem akartam semmiféle vitát kiváltani a kérdéssel:). Épp most hívott telefonon és úgy tűnik rendben van a dolog. Amúgy természetesen teszek érte, hogy ne legyen unalmas a kapcsolatunk!:)
2011. aug. 14. 14:31
 14/18 anonim ***** válasza:

13:05ös vagyok.

Csinyó,én leirtam én hogy csináltam,nekem bejött,nem kell emiatt birálni.

Mint emlitettem szóltam neki hogy gáz van,meg akartam beszélni de nem vett komolyan.

Ja most jön az hogy hát de miért nem hagytam el...

2011. aug. 14. 17:04
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem meg jó ez a randis ötlet:-).
2011. aug. 14. 18:54
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó ötlet, másnap közölném a nővel hogy takarodjon az új pasijához.
2011. aug. 14. 23:28
 17/18 anonim ***** válasza:

Szerintem meg jó ez a randis ötlet:-)

Ja, úgy kb 14 évesen, amikor beszervezem Józsit egy délutánra, hogy féltékennyé tegyem janit, de itt felnőtt emberek párkapcsolatáról van szó kiscsillag.

Egyébként ne haragudj kérdező, de ha a pasi punnyadozik, főleg, ha korábban nem ilyen volt, akkor az sajnos rossz jel. Főleg akkor, ha teszel is valamit, hogy felrázd a kapcsolatot. Szerintem a pasinál kezd kimerülni a dolog, van ez így néha, hogy egy kapcsolat végleg kifárad. A pasi hozzáállása pedig csak rajta múlik, ezen te nem tudsz erősíteni: vagy érez magában motivációt a kapcsolat fenntartására, vagy nem. Én komolyan elbeszélgetnék a helyedben vele erről.

2011. aug. 16. 15:53
 18/18 A kérdező kommentje:

Azt hiszem kicsit félreérthető volt a kérdésem :). Nagyon nehéz ezt pontosan megfogalmazni, de nem punnyadásról van szó. Egyébként azóta beszélgettünk, és szuperül állnak a dolgok :)

Köszönöm a tanácsokat!

2011. aug. 16. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!