Szülők! Ti hogyan kezelnétek, hogyha kiderülne a lányotokról, hogy leszbikus?
Figyelt kérdés
Szinte már biztos vagyok benne,hogy a lányokat szereti.Mikor elment itthonról,úgy hagyta a laptopját és bár tudom,hogy nem szép dolog,de kíváncsi voltam,így beleolvastam egy levelébe,amint egy másik lánnyal beszélget.Soha nem volt még barátja és már 17 éves.Sokszor gyanakodtam,de mindig nyugtattam magam,hogy csak későn érik.Nem tudom hogyan kezelni.Kérjek időpontot a pszichológusnál,vagy beszéljek én vele erről?2011. aug. 13. 04:26
21/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!Mostanában sokat titkolózik és azért olvastam bele a levelébe,mert már nagyon kíváncsi voltam. Elég intim beszélgetés volt és így már biztossá vált,hogy leszbikus.Várok még a beszélgetéssel,hátha elmondja.
2011. aug. 14. 00:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!