Szülők! Ti hogyan kezelnétek, hogyha kiderülne a lányotokról, hogy leszbikus?
hát így nem: http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__20945..
a pszichológusra meg mi szükség? ha tényleg homoszexuális a lányod és majd le is tisztázza magában, akkor majd elmondja, addig meg ne vájkálj a magánéletében, ne kutakodj és ne gyakorolj rá nyomást!
Te mit szólnál hozzá, ha mások beleolvasnának a magánlevelezésedbe?
Inkább legyen egy leszbikus lányom, mint egy meleg fiam. Sőt nem is lehet, hogy leszbi, lehet biszex is. Tinédzser még nem volt pasija, ilyenkor még mindenre nyitottak. Egy biztos: ne kezeld betegként, ne légy vele szigorú, és ne mondd el neki, amit te tudsz, ne vond kérdőre, mert egy életre elveszítheti a bizalmát benned. Majd elmondja, ha akarja, elég nagy lány már.
Hetero vagyok de a barátnőimmel azért leveleztünk vicces dolgokról, pl volt egy Flóra nevű "férjem" a gimiben, mert ilyen mentor rendszer volt, szóval voltak "gyerekeink" meg férjeink" (nem mindig ellentétes nemű 2/3 lány aránnyal nehéz is). Olyan sms-eket írtam mint egy valódi férjnek, de ez csak játék volt.
Mindenképp beszélj vele, kár addig agyalni bármin is. Amúgy én nem kezelném sehogy. Ha a lányom pasizna abba se szeretnék mélyen belelátni, és csak az számít nekem hogy boldog legyen, hogy kivel az az ő dolga.
Büszke lennék hogy leszbikus lányom van, hiszen a férfiak bunkók, és csak arra kell nekik! :D (vicc)
Amúgy efogadnám.
Biztos? Mi szoktunk ilyen marhaságokat irkálni egymásnak egyik barátnőmmel. Nem lehet, hogy csak poénkodott valakivel?
Amúgy vigyázz a témával. Ő annyira bízik bennetek, hogy simán szem előtt hagy egy ilyen levelet, mert gondolta, hogy úgysem olvassátok el. Ebből már a beszélgetés legelején ajtócsapkodás lenne, hogy elolvastad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!