Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Ti hogyan kezelnétek,...

Szülők! Ti hogyan kezelnétek, hogyha kiderülne a lányotokról, hogy leszbikus?

Figyelt kérdés
Szinte már biztos vagyok benne,hogy a lányokat szereti.Mikor elment itthonról,úgy hagyta a laptopját és bár tudom,hogy nem szép dolog,de kíváncsi voltam,így beleolvastam egy levelébe,amint egy másik lánnyal beszélget.Soha nem volt még barátja és már 17 éves.Sokszor gyanakodtam,de mindig nyugtattam magam,hogy csak későn érik.Nem tudom hogyan kezelni.Kérjek időpontot a pszichológusnál,vagy beszéljek én vele erről?
2011. aug. 13. 04:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem tudom, hogy kezelném, ha az anyám beleolvasna a magánbeszélgetéseimbe.
2011. aug. 13. 08:36
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus? o.O Mert úgy érzed olyat fogsz neki adni amit nem tud majd feldolgozni? Mert egyébként felesleges... a leszbikusság nem betegség, és maximum totál agymosással változtatható meg, de azután meg idegroncs lesz.
2011. aug. 13. 08:49
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a "már 17 éves" úgy írtad, mintha 57 lenne. Valakinek huszonéves korában jön el csak a szerelem. És bele ne olvass még egyszer a levelezésébe, mert örökre elveszíted a bizalmát.
2011. aug. 13. 09:47
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

hát így nem: http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__20945..

a pszichológusra meg mi szükség? ha tényleg homoszexuális a lányod és majd le is tisztázza magában, akkor majd elmondja, addig meg ne vájkálj a magánéletében, ne kutakodj és ne gyakorolj rá nyomást!

2011. aug. 13. 09:50
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
ja és nekem bőven 20 éves korom fölött lett az első és ezidáig egyetlen pasim ;) és nem vagyok sem leszbikus, sem bányarém :)
2011. aug. 13. 09:51
 16/21 anonim ***** válasza:
43%

Te mit szólnál hozzá, ha mások beleolvasnának a magánlevelezésedbe?

Inkább legyen egy leszbikus lányom, mint egy meleg fiam. Sőt nem is lehet, hogy leszbi, lehet biszex is. Tinédzser még nem volt pasija, ilyenkor még mindenre nyitottak. Egy biztos: ne kezeld betegként, ne légy vele szigorú, és ne mondd el neki, amit te tudsz, ne vond kérdőre, mert egy életre elveszítheti a bizalmát benned. Majd elmondja, ha akarja, elég nagy lány már.

2011. aug. 13. 11:20
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Hetero vagyok de a barátnőimmel azért leveleztünk vicces dolgokról, pl volt egy Flóra nevű "férjem" a gimiben, mert ilyen mentor rendszer volt, szóval voltak "gyerekeink" meg férjeink" (nem mindig ellentétes nemű 2/3 lány aránnyal nehéz is). Olyan sms-eket írtam mint egy valódi férjnek, de ez csak játék volt.

Mindenképp beszélj vele, kár addig agyalni bármin is. Amúgy én nem kezelném sehogy. Ha a lányom pasizna abba se szeretnék mélyen belelátni, és csak az számít nekem hogy boldog legyen, hogy kivel az az ő dolga.

2011. aug. 13. 11:41
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Büszke lennék hogy leszbikus lányom van, hiszen a férfiak bunkók, és csak arra kell nekik! :D (vicc)

Amúgy efogadnám.

2011. aug. 13. 12:16
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Biztos? Mi szoktunk ilyen marhaságokat irkálni egymásnak egyik barátnőmmel. Nem lehet, hogy csak poénkodott valakivel?

Amúgy vigyázz a témával. Ő annyira bízik bennetek, hogy simán szem előtt hagy egy ilyen levelet, mert gondolta, hogy úgysem olvassátok el. Ebből már a beszélgetés legelején ajtócsapkodás lenne, hogy elolvastad...

2011. aug. 13. 12:53
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez a "pszichológus" ötlet nagyon gáz. Erőszakkal akarod elrángatni? Én leginkább magamat szégyellném a helyedben. Neked nem a gyereked boldogsága a legfontosabb?
2011. aug. 13. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!