Mit tennétek ha 6 év házasság után kiderül, hogy 3 éve megcsalt a párotok és többen is tudnak róla, akiket ismersz?
Figyelt kérdés
2011. aug. 12. 17:47
21/31 anonim válasza:
Sajna magadban és a kapcsolatban keresd a hibát. Ha ugyanis egy kapcsolat jól működik akkor nincs megcsalás!!!!!
22/31 anonim válasza:
Miért nem válaszolsz??
Hogyan derült ki a dolog???Ki mondta el???
Gyerek van a házasságban??
23/31 anonim válasza:
Szégyelled magad hogy nem írsz válaszokat? ezen nincs mit szégyellni.
24/31 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 18:00
Nagy idióta vagy az már biztos!Egyből az jön le hogy a férfi csalt mi?Persze mindig a férfi a hibás igaz?Igaz hogy a kérdésből nem derült ki na de mindegy....
Na nők nem kefélnek soha félre pffff
25/31 anonim válasza:
Első körben azt hiszem leülnék és egy kicsit összeomlanék.
Aztán nem tudom.
Beszélnék vele.
26/31 anonim válasza:
A megcsalás 2 ember kudarca...
27/31 anonim válasza:
A megcsalás valóban 2 ember kudarca: azé, aki a kapcsolatában felmerült problémák megoldása helyett félreqr, meg azé, aki lefekszik olyasvalakivel, aki nem független, holott pontosan tudja mindkettő, hogy ez gerinctelen dolog.
28/31 A kérdező kommentje:
Nem az a lényeg ki mondta el és volt-e gyerek. Azóta boldogan éltünk és minden rendben volt.
2011. aug. 14. 07:30
29/31 A kérdező kommentje:
Amúgy megbánta és nagyon rosszul van. Bocsánatot kért, de elárult.
2011. aug. 14. 08:09
30/31 A kérdező kommentje:
Kedves Kérdező!
Honnan tudod, hogy én melyik fél vagyok? A kérdés szempontjából lényegtelen, hogy a nő vagyok vagy a férfi. Nem?
2011. aug. 14. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!