Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ha 6 év házasság...

Mit tennétek ha 6 év házasság után kiderül, hogy 3 éve megcsalt a párotok és többen is tudnak róla, akiket ismersz?

Figyelt kérdés
2011. aug. 12. 17:47
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:
100%
Te úgy érzed mellé tudsz bújni anélkül,hogy eszedbe jusson megcsalt?Nekem szó szerint hányingerem volt a pasimtól amikor kiderült megcsalt.Így nekem nem kellett gondolkodnom azon mi legyen.Elhagytam!!!
2011. aug. 12. 18:00
 12/31 anonim ***** válasza:
32%
3év előtte, 3 év utána, nehogy már 3 év elteltével szaladgálj a bíróságra, ha amúgy jól megvagytok.Nem ellened volt, ha úgy lett volna azonnal megtudtad volna.
2011. aug. 12. 18:03
 13/31 anonim ***** válasza:
59%

Gondolom akik rávágták rögtön hogy válóper meg lapát azok messze nem élnek hosszabb ideje házasságban.Mintha olyan könnyű lenne elválni,főleg ha gyerek is van már.

Csak kérdezem:és hogy válnátok ha nincs hova menni? Ha minden munkád abban a házban van amiben éltek??

Én meggondolnám.Ha 3 éve boldogan élünk,nincs gond,akkor miért is kéne rögtön szaladnom a bíróságra??

Valószínű,hogy fájna,hogy kiderült.Sőt egy darabig a bizalmamat is elvesztené..de ha jóban vagyunk,imád engem és a gyereket akkor adnék egy esélyt.Egy félre lépést még meg lehet bocsájtani,mert lehet hogy 3 éve én hajszoltam bele a félrelépésbe.Én beszélgetnék vele,hogy mondja el miért tette..De nem rohannék egyből hogy váljunk..főleg ha nincs hova menni

2011. aug. 12. 18:08
 14/31 anonim ***** válasza:
62%

én nem enném ilyen forrón a kását.

elég jól titkolta, ha nem derült ki, vagy épp én voltam olyan vak, h nem tűnt fel. ( ez is sok más dolgot felvet, pl. azt, h nem lehetett olyan komoly az a félrenézés, ha nem lépett miatta. )

ha tényleg csak egy kósza dugás volt, akkor nem rúgnám fel az egész eddigi életemet, pláne ha azóta több dologgal is bizonyította, h szeret, és számíthatok rá.

nem azt mondom, h elviselném, ha folyamatosan szeretőt tartana a párom, de egy hülye botlás miatt nem dobnék ki a kukába 6-8-10 évet.

nem tudom, hogy akik azt írják, hogy azonnal lapát, azok hány évesek, mióta élnek házasságban, mit éltek át eddigi életükben.

2011. aug. 12. 18:10
 15/31 anonim ***** válasza:
60%

Miért írja szinte mindenki, hogy rögtön elválna?! Azóta is jól meg vannak, tehát nincs probléma a kapcsolatukban. Azt nem tudni miért csalta meg, de valószínűleg az az egy dolog amiért megtette hiányzik csak a házasságukból. Nem helyes dolog egy 6 éves házasságot csak így felrúgni. Még ha nehéz is a dühtől, le kell ülni és meg kell beszélni, hogy hogyan jutottatok oda, hogy megcsaljon és miért most tudtad meg? Mindent meg lehet oldani, csak akarni kell. Hidd el ha szeretitek egymást újra jó kapcsolatban lehettek. Gondolj bele, hogy 3 éve történt egy kis félrelépés és azóta is Hozzád megy haza, Te vagy a felesége és Téged szeret..

Sok sikert, hogy megoldjátok:)

2011. aug. 12. 18:13
 16/31 anonim ***** válasza:
44%
őszintén? megölném... ezt tudja is, előre közöltem vele, hogy velem nem lehet szórakozni...ha ilyet tenne és én megtudnám, neki befellegzene...apró sejtekre szaggatnám...ennyi...
2011. aug. 12. 18:14
 17/31 anonim ***** válasza:
51%
Hát én nem hagynám el szerintem. A múltat nem lehet megváltoztatni. Csak benne van a bibi, hogyha rájön, nem jár semmi rosszal, ha megcsal, akkor előfordul újra. Azért kiadósan vitatkoznék, lehet ki is költöztetném a szobából egy két hónapig, de utána megbocsájtanám.
2011. aug. 12. 18:23
 18/31 anonim ***** válasza:
84%

Annak van itt a legjobban igaza,aki elgondolkodna rajta,h mi volt köztetek 3 évvel ezelőtt.Nem mindegy.És az sem ,h azóta mi van köztetek.Van gyerek?

Tudod,valahol hallottam,h ha megcsalunk valakit,és elmondjuk neki,akkor semmi mást nem csinálunk,mint átrakjuk az ő vállára a bűnünk súlyát.A döntés súlyát.Ha nem akart elhagyni,csak megtörtént,mert elment az esze,akkor mi értelme lett volna elmondani?Ha el akart volna hagyni,elmondta volna és otthagy.Ha gyávább fajta,akkor rád is bízza a döntést.Ha ilyen a természete,akkor azóta is csinálná.(itt azért hozzátenném,h azonnal pakolnék) Hogy életetek az elmúlt 3 évben?De a legfontosabb kérdés,h hogy éltetek akkor!?

Elhiszem,h most nagyon rossz,ha tudsz lépj le egy időre,vagy kérd meg,h ő menjen el,tisztítsd ki a fejed,és csak azután dönts!Amúgy hogy viselkedik?Megbánta?

2011. aug. 12. 18:53
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha megbánta,akkor elég jó büntetés volt ezzel élnie idáig neki is.Sztem most még meg is könnyebült,h kiderült.De ott tartunk,amit az előbb írtam.A te vállad nyomja a bűne súlya.Ha egszeri eset volt,és boldogan éltek azóta is,akkor nem volt jobb nem tudni??(akármilyen hülyén hangzik is)

Amúgy én azoknak a kezét is megráznám,akik tudtak róla,de nem szólta akkor!!!...és azét is,ki 3 év után most dagonyázott egyet a fájdalmadban!

2011. aug. 12. 18:57
 20/31 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy derült ki. De az biztos, hogy ezek után soha nem tudnék megbízni benne. Lehet rögtön nem, de szép lassan biztos lépnék, mert én így nem tudnék élni, egy kis semmiségnél rögtön gyanakodnék, a végén úgyis rámenne a kapcsolatra.
2011. aug. 12. 19:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!