Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi idö után beszéltetek a...

Mennyi idö után beszéltetek a párotokkal a hogyan továbbról?

Figyelt kérdés
ugy értem, hogy a kapcsolatotokban mikor kezdtetek el beszélni az összeköltözésröl,házaságról?hány hónap,év után kezdtetek el tervezgetni?
2011. aug. 11. 23:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

kb 3hónap után,akkor voltam 19éves a párom 23.

Egy év után eljegyzés,összeköltözés(azért ilyen későn mert nem volt pénzünk)2évre rá esküvő.10éve vagyunk mostmár együtt.

2011. aug. 12. 08:01
 12/14 anonim ***** válasza:
10 hónap után került szóba az összeköltözés. Ő nem akarta, szétmentünk. 1 hét múlva meggondolta magát, 1 hónap múlva együtt éltünk. Ennek már 5 éve. Fél éves a kisfiúnk.
2011. aug. 12. 09:32
 13/14 anonim ***** válasza:

az első két barátommal különböző személyes és nem személyes okok miatt nem költöztem össze.

a párommal együtt élünk szinte az elejétől fogva :) nem is kellett beszélni róla, egyszer csak azt vettem észre, h az összes cucca nálam van :)

2011. aug. 12. 10:55
 14/14 anonim ***** válasza:

Mi 5 éve 1ütt vagyunk már,beszéltünk az összeköltözésről a párommal(26/F) többször is,kb 2-3év után,de lám még nem költöztünk össze.Lehet hogy nem is fogunk?Mert ha beszélek róla akkor tereli a témát,és hogy nem tudnánk fizetni egy kisebb hitelt,nem jönnénk ki anyagilag stb.Ez szerintem csak egy kifogás a számára.

Nem akarlak elkeseríteni, de sose jó ómen, ha a pasi tereli a közös perspektívákról szóló témát, főleg nem felnőtt korban. Én kb másfél év után hozakodtam elő azzal, hogy merre tovább és csak ködösítést kaptam és ő maga soha nem hozta fel a dolgot. Szét is mentünk, valószínűleg nekünk nem is lett volna közös jövőnk.

25 N

2011. aug. 12. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!