Mennyi idö után beszéltetek a párotokkal a hogyan továbbról?
kb 3hónap után,akkor voltam 19éves a párom 23.
Egy év után eljegyzés,összeköltözés(azért ilyen későn mert nem volt pénzünk)2évre rá esküvő.10éve vagyunk mostmár együtt.
az első két barátommal különböző személyes és nem személyes okok miatt nem költöztem össze.
a párommal együtt élünk szinte az elejétől fogva :) nem is kellett beszélni róla, egyszer csak azt vettem észre, h az összes cucca nálam van :)
Mi 5 éve 1ütt vagyunk már,beszéltünk az összeköltözésről a párommal(26/F) többször is,kb 2-3év után,de lám még nem költöztünk össze.Lehet hogy nem is fogunk?Mert ha beszélek róla akkor tereli a témát,és hogy nem tudnánk fizetni egy kisebb hitelt,nem jönnénk ki anyagilag stb.Ez szerintem csak egy kifogás a számára.
Nem akarlak elkeseríteni, de sose jó ómen, ha a pasi tereli a közös perspektívákról szóló témát, főleg nem felnőtt korban. Én kb másfél év után hozakodtam elő azzal, hogy merre tovább és csak ködösítést kaptam és ő maga soha nem hozta fel a dolgot. Szét is mentünk, valószínűleg nekünk nem is lett volna közös jövőnk.
25 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!