Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Találkoznátok olyan személlyel...

Találkoznátok olyan személlyel, akit évekig a barátotoknak hittetek, de 8 hónapja nem beszéltetek, nem keresett?

Figyelt kérdés
Egy helyzetben mellettem kellett volna állnia, de nem értette meg, nem volt vita, csak megszűnt, hogy egymást keressük. Én kerestem utána is, de ő inkább hanyagolta, hogy megkeressen. Most jelentkezett, de inkább úgy tűnik az írása, mintha illendőségből kérdezi, mi van velem.
2010. aug. 24. 16:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen többször is.Legutóbb kiderült hogy sosem volt a barátom mert próbált bekavarni a páromnál többször is a hátam mögött.(fiú barát volt)
2010. aug. 24. 16:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Hozzá kell tennem, hogy én többször kiálltam mellette, de ő csak ment a saját feje után. Túltettem magam, és most megint jelentkezik.
2010. aug. 24. 16:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ne vedd komolyan.Havernak kell tekinteni:)(első voltam)
2010. aug. 24. 16:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Az ilyen nem igazi barát gondolom ez már leeset 8 hónap alatt.
2010. aug. 24. 19:51
 5/5 anonim ***** válasza:
én is ebben a helyzetben vagyok... engem is megkeresett egy ilyen kaliberű ismerős örültem hogy megint beszélünk, de ekkora szünet után ez már nem lehet olyan mély barátság
2010. aug. 24. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!