Hogyan magyarázzam, tanítsam meg anyámnak, hogy én nem örülök, ha minden a konyhában van?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó, tágas, tökéletes munkafelületünk, egy egybenyitott pultrész a nappali és a konyha között. Én 18 éves vagyok anyámmal együtt élek, de néha szeretném használni a konyhát. Egészen pontosan az a baj, hogy minden szarral telepakolja ami oda nem kell, én meg mégsem merem alapjaiban átrendezni, vagy kidobálni a cuccait. Merjem? neki is jobb lenne...2009. ápr. 12. 15:18
11/15 anonim válasza:
Ha az anyukád szeret gyűjtögetni, akkor sziszifuszi munka pakolgatni utána, úgyis pillanatok alatt telepakolja megint a konyhát. Törődj bele, hogy otthon ez van, majd a saját konyhád csillivilli lesz.
12/15 anonim válasza:
Megkerdezhetem mennyi idos az anyukad?Mert sajnos a kora is befolyasolhatja a viselkedeset!Egyebkent sok turelmet neked!
13/15 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy ezt írom, de kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb gondod az életben!
A konyhai dolgoknak a konyhában a helye. Nem mondom, hogy a rengeteg kacatoto ne dobd ki, de végülis az ő konyhája, azt csinál benne amit akar. Ha majd lesz lakásod, ott úgy pakolsz, ahogy neked tetszik .
Addig viszont szerintem ALKALMAZKODÁS!
14/15 anonim válasza:
Mondj egy-két példát, h mi az, ami szted nem a konyhába való, úgy kicsit könnyebb lenne tanácsot adni.
Különben nagyon dicséretre méltó, h fiú létedre ez aggaszt - bevallom, lánynak gondoltalak a kérdés alapján.
Amit meg tudok javasolni így, kívülállóként: mikor édesanyád pakol, kérdezz rá, h azt miért oda teszi, nem lenne -e sokkal jobb helye máshol? - és mutatsz neki egy helyet.
15/15 A kérdező kommentje:
58 éves
2009. ápr. 12. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!