Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erröl?

Mi a véleményetek erröl?

Figyelt kérdés

Szerintetek nem undoritó mikor egy egyetemista szidja a szüleit?

Vagy csak nekem visszatetsző ez a dolog?

2011. aug. 11. 16:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
54%
Az állat sem piszkít a saját fészkébe. Minek mások előtt lejáratni a családot? Meg magát is?
2011. aug. 11. 17:10
 12/16 anonim ***** válasza:
54%
Az államilag finanszírozott egyetemekről ne is beszéljünk...
2011. aug. 11. 17:12
 13/16 anonim ***** válasza:

Szerencsére nálam nem így van, nálam a szüleim mindent megtesznek értem, és nem csak pénzügyileg.

De van olyan szaktársam, akinek a feneke alá van minden, ismétlem minden téve. Valamiért úgy gondolja, hogy az ő szülei hülyék, vagy nem is tudom, és csak fél napokra megy haza, azért hogy kimossa az anyja a cuccait, meg kapjon kaját. De nem is tudom, hogy fogalmaz pontosan.

Mindenesetre, ő pont az a fajta, akit kb. egy hónapig kérleltem, hogy járjon be velünk órákra, mert egyébként nem igazán járt.

Volt egy tanárunk, aki nagyon sajátságosan tartott órát, és a jelenlevő 12 főből 3-an figyeltünk, meg a barátnőm, aki azért figyelt, mert nem akart beégni a tanár előtt, és általában segítettem neki. A srác elmondta minden hülyének, meg okostojásnak. Onnantól nem tartom vele a kapcsolatot.

Egyszerűen attól, hogy egyetemista, azt hiszi hogy okos, és közben hülyeségeket kérdez, amin mi csak röhögünk, mert fájdalmas.

Visszatérve a kérdésre : van olyan, amikor a szülő érezteti, hogy mekkora áldozattal jár neki az egész, és ezt az egyetemista gyerek nehezen viseli. Van olyan, aki egyszerűen felhúzza az orrát. Mindkét esetben a tisztelet jegyében a kedves egyetemista viselkedjen normálisan.

22/L

2011. aug. 11. 17:15
 14/16 anonim ***** válasza:
Persze attól, hogy eltartja még nem kell bántani a gyereket, de akkor sem kell kibeszélni a családot. ha beszélhetnékje van, akkor közeli barátnak, ennyi.
2011. aug. 11. 17:17
 15/16 anonim ***** válasza:
54%

Szia!

Túl sok jót kaptak az élettől, és nem képesek megbecsülni azt amijük van. Majd ha elvesztik a szüleiket rá fognak jönni, hogy milyen jó is amikor van kitől/kiktől segítséget kérni. Amúgy meg egy egyetemista is el tudna költözni, ha máshova nem kollégiumba, ha nagyon akarna. Csak sokszor a szájuk nagy, nem az elhatározás, meg a szülők iránti tiszteletlenség, amiben persze mindig a szülő a hibás. Csak abba nem gondolnak bele, hogy azok a "gonosz" szülők felnevelték őket, etették, iskoláztatták, s ne talán még nyaralni is elvitték, vagy táborba küldték.

2011. aug. 11. 17:19
 16/16 anonim ***** válasza:
Én nem gondolom, hogy huszonévesek lennének az ilyen válaszolók, huszonévesen azért nem szokták a normális emberek a szüleiket szidni ha csak nincs rá tényleg komoly okuk. Ez olyan 13-17 évesekre jellemző, ők meg kamaszok kinövik majd.
2011. aug. 11. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!