Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy ne így...

Mit csináljak, hogy ne így legyen?

Figyelt kérdés
Elviselhetetlen vagyok,talán apám halála óta,agresszív is,önző is,öntörvényű is,kisebbségi komplexusos.14 éve nem él,de most döbbentett rá egy lány,hogy nem jó úton megyek,depibe estem,nem tudom hogyan változzak meg.
2011. aug. 11. 15:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha őszinte ez az önkritika, akkor tudnod kéne!

Szerintem előbb valóban légy őszinte magadhoz.

2011. aug. 11. 16:01
 2/4 A kérdező kommentje:
A sajátom, vagy a lányé?
2011. aug. 11. 16:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem fordulj szakemberhez! Beszélgess vele, oszd meg a problémáidat, és ő segít neked hogy megváltozz!
2011. aug. 12. 08:52
 4/4 anonim ***** válasza:

A sajátod.

Ha az ember felismeri magában a hibákat, akkor kell, hogy legyen ereje megváltozni. Idegen ember nem nagyon segíthet. Ez alatt persze az agresszívitást, önzést és az öntörvényűséget értem. A kisebbségi komplexushoz meg nem csak a saját erődre van szükség, jó, ha kapsz külső, pozitív visszacsatolásokat, bíztatásokat.

Beszélj anyukáddal, hátha ő segíthet.

2011. aug. 12. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!