Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig lehet ezt kibirni, van...

Meddig lehet ezt kibirni, van remeny a valtozasra?

Figyelt kérdés

Ket ev hazassag utan a ferjemmel igen megromlott a kapcsolatunk,csak a ket pici gyermek( 1honapos es masfel eves )tart bennunket ossze.Semmibe vesz olyan forman mint: "teged ki kerdezett?"," nagy nulla vagy", "fogalmad sincs semmirol, egy gyereket sem leszel kepes felnevelni"stb.

Nem tudom meddig mehet ez igy de az onbizalmam egyenlo a nullaval, amikor meg betelik a pohar hiszterikus rohamaim lesznek.Azzal fenyeget h. beadja a valopert a ket gyerek ellenere ha ezt folytatom.Igy marad a megalaztatas, minden szavaval bant!

Aki tud ilyen esetrol vagy netan sajat maga el nap mint nap ilyen leglorben szeretnem ha megirna meddig mehet ez igy es lehet e jobb valaha is es mit kellene tennem ennek erdekeben? Valni nem szeretnek

2011. aug. 11. 11:21
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Ha ilyen párom lenne én magam adnám be a válópert!
2011. aug. 11. 11:54
 12/26 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ne reménykedj, talàn a szülei befolyàsa alatt àll.

Ne tûrd ezt a megalàztatàst. Hidd el jobban jàrsz. Te is menj vissza a szüleidhez, nem làtok sok jót a tovàbbiakban.

2011. aug. 11. 11:55
 13/26 anonim ***** válasza:
Hát, eléggé le van csúszva a férjed. Próbáltál segíteni, mondjuk azzal, hogy munkát keresel neki, vagy csak csesztetted, hogy kezdjen már valamit magával? Akar ő dolgozni, vagy neki jó ez a helyzet?
2011. aug. 11. 11:57
 14/26 anonim ***** válasza:
Mennyi idő után házasodtatok össze? A baba már úton volt az esküvő előtt?
2011. aug. 11. 11:58
 15/26 anonim ***** válasza:
Miért szültél neki 2. babát, ha már a kezdetektől italozott, és nem csinált semmit, illetve lelkiterrorzált?
2011. aug. 11. 11:59
 16/26 A kérdező kommentje:

Igen, azetr vett el mert teherbe estem kb fel ev jaras utan,de akkor meg minden idealis volt kozottunk, nem gondoltam volna hogy a hazassagba, egy szavam se lehet es hogy minden ugy kell lennie ahogy o akarja, de minden!

Egyebkent elmehettem volna abortuszra is de o ezt melysegesen ellenzi, en meg nem akartam megszakitani a szepnek indulo kapcsolatot...

2011. aug. 11. 12:06
 17/26 anonim ***** válasza:

Hát akkor jó buta voltál.

Válj el tényleg.

2011. aug. 11. 12:08
 18/26 A kérdező kommentje:
A masodik babat kozos megebeszeles utan hoztuk ossze, hogy a lanyunknak legyen egy testverje kizarolag ezert.
2011. aug. 11. 12:09
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

ne haragudj, de hülye vagy

a második gyereket egy ilyen kapcsolatba szülni???????

fogd a két gyerekedet, költözz anyádékhoz és add be a válópert, álj a sarkadra és nőj fel végre !!!!

2011. aug. 11. 12:11
 20/26 A kérdező kommentje:
A hazassag utan nem sokra ra mar belattam hogy emeletes marha voltam, ezert felretettem a penzem es par honapnak ezelott vettem egy hazat anyamekhoz nagyon kozel, ez az egyeduli remenyem ha valasra kerul a sor, csak a gyerekeket sajnalom mert lanyok es apa kell nekik, nem mostoha:(
2011. aug. 11. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!