Mivel tudnék többet spórolni? Mivel tudnék még segíteni?
Családilag több okból is nagyon megszorultunk anyagilag, és nem tudom mit tehetnék. Családi KFT-nk van, és minden nap segítek kint szüleimnek, reggeltől délig dolgozunk kint (melegbe nem tudunk..) A telefonom teljesen letettem, nem hívom senkit mindenkinek megmondtam csak fogadom a hívásokat ( előfizetéses vagyok és alapból is ott a net) Most fogok érettségizni, minden nap tanulok, anyumék külön tanárhoz járatnak nyelvből...ez a tanár a legolcsóbb a környéken, ami könyvre szükségem van kölcsön kérem vagy antikváriumból szerzem be) Nem járok már kozmetikushoz, nem festem a hajam...Nem veszek semmit sehol, de nem tudom mi mást tehetnék még.=( próbálok villanyon, áramos, vízen ételen spórolni ahogy tudok. Ami miatt itthon segítek diákmunkát nem tudok már a tanulás mellett bevállalni.
Egész jól rajzolok, de nem tudom ebből hogy tudnék pénzt csinálni, angolt is egész jól értem, de ugye diákmunka kiütve magán személyként meg nem tudom mit tehetnék még....
18/L
diákmunka miért van kiütve? lehet többet tudnál segíteni a szüleidnek, ha pénzt hoznál haza és nem a kft-ben segítenél
teszvesz/vatera? eladod a régi könyveket, holmikat, amire már nincs szükséged...ruhákat is vehetnél ott vagy a turiban
konyhában nagyon sokat lehet spórolni a megfelelő ételek kiválasztásával - nézz körül a étel kategória keresőjében olcsó recepteket keress
Diákmunkára anyumék mondtak nemet, mivel ha nem lennék itthon nem boldogulnának, napszámost kellene hívni, én pedig nem keresek meg egy nap diákmunkával többet mind a napszám.:S
Nagyon szépen köszönöm az ötleteket! Ezeknek utána nézek.=)
Eleve dolgozol, akkor mégis még mit kellene csinálnod?
Semmit.
Tanulsz, befejezed a főiskolát vagy mást és akkor majd keresel.
Éhen nem halhatsz.
És szerintetek ki akarná magát egy 18 éves lánnyal korrepetáltatni aki még maga is nyelvtanárhoz jár? Senki. Ezzel felesleges is próbálkozni, ugyan úgy mint a Vaterás ötletekkel. Eladja a cuccokat, nagyszerű ééés?! Lesz mondjuk 10.000 Ft-ja. Az nagyjából elég 2 hétre (bár annyira biztosan nem).
Jelenleg semmit nem tudsz tenni, így is erődön felül teljesítesz. Azt megnézheted hogy mi van még amiből le lehetne faragni, olcsóbb alternatívákat találni stb. Megoldás lehetne még egy akár szabadidőben otthon végezhető meló, de az mint a fehér holló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!