Mit gondoltok a Zara névről? Vagy milyen másik Z betűs lány név tetszik nektek? Viszonylag rövid, mert a vezetéknév hosszú.
Figyelt kérdés
2011. aug. 10. 18:35
11/33 anonim válasza:
Zina! Most született a szomszédunkban,és mindenkinek nagyon tetszik a kislány neve.
12/33 anonim válasza:
Nekem hirtelen a bolt ugrott be.:D egyébként tetszik.:)
13/33 anonim válasza:
Én két kutyát is ismerek aminek Zara a neve, így nekem egy kutya ugrik be róla.
A Zoé viszont szép név szerintem.
14/33 anonim válasza:
2. 18:46-os válaszoló vagyok. Nekem a Zara névről egy énekesnő jut eszembe. (Sunlounger feat. Zara - Lost című szám)
15/33 A kérdező kommentje:
Nem tudok dönteni :D A páromnak mindkettő tetszik,úgyhogy ő sem tud választani...De köszi a válaszokat.
2011. aug. 10. 18:50
16/33 anonim válasza:
Ha csak a két név közül kell választani, akkor nekem a Zara jobban tetszik, én azt választanám.
17/33 anonim válasza:
Én a Zoét választanám a Zara nem tetszik. :)
18/33 anonim válasza:
Nem tetszik, zizzent Zara jut eszembe róla. Tragiskus a hangzása szomorú.
Egyik z betűs sem tetszik, bocs.
19/33 anonim válasza:
Így hívják a kutyámat!!!:) Szóval...
Egyébként Zoé, Zóra stb.
20/33 anonim válasza:
Nekem is a bolt jut róla az eszembe.
Zoé!!! Az sokkal szebb. És az egyik kedvenc nevem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!