A rózsaszín köd idővel elmúlik, ti hogy éltétek meg és mikor?
Figyelt kérdés
Nálunk az 5. év környékén volt így. Van egy teóriám, hogy ez általában mindig eljön. Fel lehet ismerni, vagy félre lehet ismerni.
Szerelem, csak kicsit másképp, szeretet, együvé tartozás, a jövő tervezése...nem pedig folyamatos nyálazás a metrón, ötpercenkénti gügyörgés, a másik konstans hiányolása.
Csak elmélkedek, ti hogy látjátok?
2011. aug. 10. 15:26
11/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, nem én vagyok akkor a hülye:)
Amúgy nem arra értettem, hogy megszűnik a szerelem...hanem hogy más lesz.
2011. aug. 10. 17:35
12/13 anonim válasza:
Én 5 év után jutottam ide...furcsa volt, nehezen igazodtam ki magamon. Hogy vajon kihűlt, vagy átalakult. Máig sem vagyok biztos benne, hogy őt szeretem-e vagy magát a szerelmet, de mindegy, boldog vagyok, ez a lényeg.
Nem kell túlbonyolítani szerintem.
13/13 jdfGabrella válasza:
Nekem 2017 elején volt ilyenem. Belezugtam 1 jóval idősebb pasi és csak 1 hónap után jöttem rá hogy milyen csúnya is a valóságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!