Ha valakit 6 éves korától fogdos, és símogat egy rokona az mennyire súlyos, és tehet e kárt?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 11. 19:14
1/11 anonim válasza:
tehet kárt a gyerek lelkületében jócskán, arról nem is beszélve h nem igen fogja elfelejteni sose a történteket
de én bizti megverném ha felnövök, mien jogon molesztálna engem.
2/11 anonim válasza:
Súlyos, hisz ez nem normális dolog. Bárkivel is történt annak muszáj ezt elmondania egy felnőttnek, biztosan segíteni fog.
3/11 anonim válasza:
Engem is molesztalt egy "nagybacsim" 5 evesen. Sokaig nem is jutott eszembe csak most 32 evesen, valahogy kitorlodott a memoriambol, lehet nem akartam emlekezni?
Igy vissza gondolva, lehet azert nem volt evekig jo a szex! Nem tudom....
4/11 anonim válasza:
Nemtudom hanyeves voltam de 6-7lehettem,amikor engemet is fogdozott az apum egyik haverja,es meg mindig emlekszek ra.most 20vagyok.de nemszoltam senkinek rola azt nemtudom,hogy mert nem.
5/11 anonim válasza:
Nagyon sokan átélnek hasonlót, és legtöbbször titokban marad örökre. Egyik haverommal a nagypapája rendszeresen "eljátszott", de most 25 körüli, és valahogy nyugtázta magában és elfelejtve. Gondolom, nem akar családi botrányt.
6/11 anonim válasza:
Az ilyen embert fel kell jelenteni kiskorú zaklatásáért, nehogy már azért ússza meg, mert az egész család fél a botránytól. Ezért nem szabad egy gyerek lelkét és életét tönkretenni.
7/11 anonim válasza:
Velem 8 évesen történt, szomszéd bácsi, fogdosásig jutott. Huszonéveim végéig nem gondoltam rá, akkor elementáris erővel tört ki belőlem a gyűlölet (már rég halott volt), szerettem volna szétverni a csontjait. Eltelt azóta jó pár év, és mostanában (34 vagyok) elmondtam a szüleimnek.
8/11 anonim válasza:
Engem egyszer fogdostak így, azóta is emlékszem minden pillanatra. Tegyél ellene, és egyáltalán nem helyes, és súlyos károkat okozhat.
9/11 anonim válasza:
tehet kárt, engem fogdosott durván apám apja, és köze van ennek ahhoz, hogy lelkileg roncs vagyok.
meg prostik is azokból lesznek akiket molesztáltak kiskorukban. de én nem lettem az, meg legtöbben nem lesznek azok.
10/11 anonim válasza:
jelentsétek fel, a gyerek fontosabb normál esetben, mint a para a botránytól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!