Egy lány hány éves korától válik hajadonná?
Figyelt kérdés
2010. júl. 4. 16:32
3/15 anonim válasza:
Egy nő addig hajadon, míg férjhez nem megy.
4/15 anonim válasza:
Szerintem egy lány sem születik férjezetként.
5/15 anonim válasza:
Szerintem azt akarta kérdezni, hogy hány éves korától számít vénlánynak.
6/15 anonim válasza:
Szerintem a hajadon egyenlő a férjezetlennel.
7/15 anonim válasza:
elég fura így a kérdés, ha a családi állapotra gondoltál, akkor hajadon az, aki nincs férjnél, a férfiaknál ugyanez nőtlen. Akkor is hajadon, ha már 60 éves, de soha nem volt férjnél. Van még az özvegy vagy az elvált státusz.
Ha arra gondoltál, hogy mikortól öreglány, akkor szerintem régen, főleg falun olyan 20-22 éves kor volt a határ, amíg még férjhez adták a lányokat, ma már ez jóval kitolódott 30-32-re.
8/15 anonim válasza:
Szerintem arra kíváncsi, hogy mikortól nem gyerek, eltartott valaki, hanem hajadon, független nő. 18 éves korától szerintem. Addig azt mondjuk, hogy egyedülálló. Javítsatok ki ha tévedek.
10/15 anonim válasza:
18:41! Szerintem éppen fordítva! 13 éves lányra pl. nem mondunk olyat, hogy "egyedülálló", mert ez a szó feltételezi, hogy már lehetne pasija, csak még nem talált, és ezért egyedül van...egyedül álló. Hajadonnak pedig inkább a serdülő lányokat mondanám, aki már nemileg érett, de korban még csak közelíti a "férjhezmenési" kort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!