Fiatal, nem régóta házas asszonyok! : ) Ti hogyan szólítjátok az anyósotokat?
Figyelt kérdés
2011. aug. 10. 13:03
11/25 anonim válasza:
A nevén szólítom, és tegezem (természetesen ő kért rá).
12/25 anonim válasza:
Marika néni. Késöbb Anyuka. 3 éve Mama. Gyerekek miatt így egyszerűbb. Nagyon jól megvagyunk!
13/25 anonim válasza:
Egészen addig nem volt gond, míg azt nem mondta, hogy tegezzem. Mert előtte magáztam, meg X Néninek hívtam. Aztán valamikor az esküvő után mondta, hogy tegezzem. Na, azóta sem tudom, hogy is hívjam, én nem tudom őt tegezni, ezt mondtam is neki, de már magázni sem jó, mert neki meg ez "nem tetszik" annyira. Ennek ellenére nagyon jóban vagyunk és szeretem őt :)
14/25 anonim válasza:
Elvileg Zsuzsának kéne szólítani, de nem jön a számra (tegezem egyébként). Valahogy kerülöm az ilyen szitukat. Ha mégis van valami, mostanában már nagyinak szólítom, mert már van unoka. De inkább nem szólítom sehogy, hanem szemkontakt :)
15/25 anonim válasza:
Én elég szabad szájú vagyok (nem káromkodós) és az eleéjén anyukának hívtam, mert ugye a párom anyukája :D. A néni nem állt a számra, de simán magázódva nem hyívhattam mégsem a nevén. Aztán tegeződni kezdtünk, de a nevén nem tudtam sehogy mondani, nem állt a számra. Már vannak unokák, is. Szóval ha többen vagyunk és szólok neki, anyuka. Egyébként sehogy :D
16/25 anonim válasza:
Amgí élt, addig "Ani néni" volt (Anikó), de már nem él, tehét sehogyan sem.
19/25 anonim válasza:
Magázom és nénizem. Nem tartom a legjobb megoldásnak, de így alakult. Nem is tudom, tudnám-e tegezni.
20/25 anonim válasza:
Neni es bacsi helyett:
Keresztnev+anyu
keresztnev+apu.
Ez igy olyan aranyos, es kozvetlen. Es vegulis a parom szulei az en szuleim ıs, es forditva. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!