Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítás után ezen mindenki...

Szakítás után ezen mindenki átmegy? Vagy ez azt jelenti, hogy bediliztem?

Figyelt kérdés
2 évig voltunk együtt, amiatt mentünk szét, mert az exemnek elmúltak az érzései és így már nem tudtam folytatni a részéről. Én nagyon kiborultam, mert nagyon szerettem és vele képzeltem el mindent. Nem részletezem, mit éreztem, aki ezen átment, úgyis tudja. 3 hete történt a szakítás, utána még volt pár tisztázó beszélgetés, mert válaszokat akartam, amiket egy dolog kivételével: pár napja teljesen befészkelte magát az agyamba, hogy miattam idegenült el tőlem. Arra jutottam, hogy amiatt, mert sajnos van egy olyan rossz tulajdonságom, hogy ha frusztráció ér, akkor dühöngeni kezdek, sírok, csúnyám beszélek vagyis eldurran az agyam. Ő maga ezeknek nem volt célpontja, neki közvetlenül nem szólogattam be soha, csak tanúja volt ezeknek a külső okokból fakadó tombolásaimnak. Szóval az a lényeg, hogy én egyenes ági következményeként látom az elhidegülést emiatt és ettől az érzéstől napok óta nem tudok megszabadulni. Vele is beszéltem erről, kértem, hogy mondja meg, ha ez így van, de cáfolta, hogy ez befolyásolta volna. Nem igazán tudok neki hinni, mert attól tartok, csak azért mondja, hogy ne emésszem magam. A családom meg a barátaim is azt mondják, hogy ez nem lehet, mert -tegyük fel, hogy tényleg ettől múlt el benne minden-ha igazán szereti vki a másikat, ez semennyire nem befolyásolja. De én teljesen meg vagyok ettől zakkanva, hogy biztos ez volt az ok, és magamat hibáztatom, már kezd átmenni kész önutálatba, hogy magamnak köszönhetem, hogy elvesztettem azt, aki igazán szeretek. A szakítás legrosszabb fázisán, a megrázkódtatáson már azt hiszem, túl vagyok, de most jött ez a rögeszme, amit nem tudok, hogy van-e alapja és ettől már tisztára ki vagyok készülve:( Más is átmegy ilyen önmarcangolásokon,ami arról szól, hogy mi lett volna, ha..? Meddig tart ez? Én nagyon szeretnék túllépni és élni az életem, de így nem megy:( Köszi annak, aki végigolvasta.
2011. aug. 10. 12:49
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Azt is szeretném hozzátenni, hogy a hülye hárpia természetem mellett sok olyan jó tulajdonsággal is rendelkeztem a kapcsolatban, amiért sok férfi összetenné a kezét: finomakat főztem neki, kényeztettem, elé hordtam mindent, neki a kisujját se kellett soha mozdítani és ami a lényeg: soha nem jelentett nekem ez terhet, örömmel tettem. Építettem az önbizalmát, sokat dícsértem a külsejét, az intelligenciáját, az ágybeli teljesítményét, ha problémája volt, figyelmesen hallgattam, tanácsokat adtam, de soha nem oktattam ki. Kedveskedtem neki, mindig volt hozzá jó szavam is. Csak ez a barom dühkitöréseim, nagyon félek, hogy emiatt:(((
2011. aug. 10. 14:42
 12/16 anonim ***** válasza:
hát igen, ezt nem lett volna szabad erőltetni tovább... így, ahogy meséled, jobb is, hogy vége. ez a túlságosan elkényeztetés ez a legrosszabb dolog, amit egy nő tehet, sajnos nem szabad elkényeztetni, eléjük tenni mindent, mert később aztán, mikor tényleg szükség lenne a segítségükre, eszük ágában sem lesz segíteni. sztem ez nagy gond, máskor ezt ne engedd meg senkinek! ne légy ilyen!!
2011. aug. 10. 15:15
 13/16 anonim ***** válasza:

A dühkitörések miatt hagyott ott?

Valószínűleg nem. 2 éves kapcsolatban annyira csak tudtok őszinték lenni egymáshoz, hogy elhidd, az a valós ok, amit mond neked. Nincs szükséged konspirációs elméletekre. Természetesen a szakítás azt is jelzi, hogy mindazok a dolgok, amelyek őt hozzád kötötték gyengébbnek bizonyultak azoknál, amelyek eltolták tőled. A dühkitörések alighanem az utóbbi csapatot erősítették, de nincs értelme erre fognod. Korábban is voltak ilyenek, de korábban nem hagyott el.

Ezen mindenki átmegy, vagy bediliztél?

Nem diliztél be. Nem mindenki megy át ezen, és nem minden szíktás után, de sokan átmennek rajta. Ez természetes dolog. Ha nehezen fogadod el, ami történt, naná, hogy megpróbálod kideríteni az okát. Természetes érzés, hogy az ember ilyenkor magát hibáztatja. Lányok amúgy is szeretik magukat ilyenkor leépíteni.

Mit tudsz tenni?

Mielőbb hagyj fel a sebeid nyalogatásával, és keress értelmes célokat. Nem könnyű, de ez az egyetlen megoldás. Biztosan lesz még valaki, aki szeretni fog téged. Az természetesen jó, ha közben igyekszel minél jobb emberré válni, de tökéletes úgysem lehetsz.

2011. aug. 10. 18:40
 14/16 A kérdező kommentje:
Igen, ez most piszkosul nehéz. Nagyon köszönöm, hogy írtatok és időt szántatok rám. Korábban volt egy szerelmem, aki össze-vissza szívatott, utáni 2 évig futottam, majd végül elküldött a fenébe. Akkor éreztem hasonlót, de éppen csak hasonlót, de csak úgy pár napig tartott a nagyon intenzív szar időszak. Utána minden ment tovább, 1-2 hónapig bánkódtam, meg néha sírtam kicsit, aztán minden ment tovább. Most nem tudom mi lesz, ennyire nem viselt meg soha semmit. Túl akarom élni, mert tudom, hogy muszáj. Egyébként néha megijedek magamtól, mert valami hihetetlen érzelmi ingadozásim vannak: vannak egész jó órák a napjaimban, mikor egész racionálisan vagyok képes látni az egészet, tudok enni, zenét hallgatni, még nevetni is, de aztán jön egy újabb mélypont, amikor bőgök mint egy szamár és teljes a letargia és a kilátástalanság, és belém hasítanak a szép emlékek. Meddig tart ez az őrület?
2011. aug. 10. 20:41
 15/16 A kérdező kommentje:
Bocsi az elírásokért meg az ismétlésekért, hihetetlen dekoncentrált is vagyok mostanában.
2011. aug. 10. 20:43
 16/16 anonim ***** válasza:

tegnap 20:41 Meddig tart ez az őrület?

Amíg nem találsz magadnak értelmes célt, ami leköt. A zenehallgatás és egyéb kikapcsolódások nem oldják meg. Bármikor visszatérhetnek a gondolataid. Egy nyelvtanfolyam vagy egy új vállalkozás vagy bármilyen más kihívás sokkal többet tud segíteni.

2011. aug. 11. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!