Egészséges egy 7 éves fiúval meztelenül egy ágyban aludni?
Aupair vagyok egy elvált apukánál.
A nagyobb fia velünk lakik, a kisebb, 7 éves az anyjával él, de gyakran alszik itt.
Ilyenkor az apukáékkal alszik egy franciaágyon ahol a pasi és a mostani barátnője is meztelen és általában a nőhöz bújva fekszik.
Sőt, a nő meztelenül mászkál, fürdik a fiú előtt, ruha nélkül birkózik vele, a kisfiú simán markolássza a melleit a nőnek.
Nem ítélem el őket, nyitott gondolkodású vagyok, de én biztos nem csinálnám ezt.
Az jutott eszembe egy előbbi kérdés kapcsán, ez vajon nincs valamilyen hatással a fiú fejlődésére a későbbiekben?
16:19-es
Kedves "prűd köcsög"!
(Csak, hogy a te szavaiddal és a te szinteden válaszoljak.)
Te nem tudod értelmezni a mondatokat!!
Figyu: lasssaan íííírom, hogy megééértseeed :
"ruha nélkül birkózik vele, a kisfiú simán markolássza a melleit a nőnek" !!!!!!!
Nem hinném, hogy prűdség az, hogy megütközünk ezen a viselkedésen.
Amit művelnek néha még nekem is sok.
Tegnap épp, hogy nem kezdtek el szexelni előttem.
Ajánlgatta a pasi a nőnek, hogy ugyan kezdje már el szopni a farkát miközben én épp ott voltam a szobában.
Na erre már azt mondtam, várjanak már 10 percet míg befejezem a dolgom, aztán felőlem csinálnak amit akarnak...
Szóval szerintem ez már túlzás.
már ne is haragudj, de te ezt eltűröd, ez nem csak a 7 éves gyerek szexuális zaklatása, hanem a tiéd is
keress új munkát és jelentsd a hatóságoknak, amit tapasztaltál!
"Aupair vagyok egy elvált apukánál "
Meg a tettestársuk !!
Meg a szexjátékszerük !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!