Egészséges egy 7 éves fiúval meztelenül egy ágyban aludni?
Aupair vagyok egy elvált apukánál.
A nagyobb fia velünk lakik, a kisebb, 7 éves az anyjával él, de gyakran alszik itt.
Ilyenkor az apukáékkal alszik egy franciaágyon ahol a pasi és a mostani barátnője is meztelen és általában a nőhöz bújva fekszik.
Sőt, a nő meztelenül mászkál, fürdik a fiú előtt, ruha nélkül birkózik vele, a kisfiú simán markolássza a melleit a nőnek.
Nem ítélem el őket, nyitott gondolkodású vagyok, de én biztos nem csinálnám ezt.
Az jutott eszembe egy előbbi kérdés kapcsán, ez vajon nincs valamilyen hatással a fiú fejlődésére a későbbiekben?
Nekünk is elég nyitott gondolkodású a családunk... jó nem ennyire de simán mászkálunk meztelenül egymás előtt ilyesmi, és mégsem lettem pedofil erőszakos állat :O
16/F
"Nekünk is elég nyitott gondolkodású a családunk... jó nem ennyire de simán mászkálunk meztelenül egymás előtt ilyesmi, és mégsem lettem pedofil erőszakos állat :O
16/F" egy dolog a meztelenül mászkálás a családtagok előtt, de azért az, hogy egy vadidegen, vagyis a bébiszitter előtt apuci anyuci melleit harapdálja, a 7 éves gyerek meg ugyanezt csinálja a mostoha-anyuval az beteges
tegnap 22:54
Te mekkora egy barom állat vagy!!!!
Kedves bébi-sintér!
JÓL FIGYELJÉL!
"...a nő meztelenül mászkál, fürdik a fiú előtt, ruha nélkül birkózik vele, a kisfiú simán markolássza a melleit a nőnek.
Nem ítélem el őket, nyitott gondolkodású vagyok... "
Te már egy nagykorú perverz nő vagy,
aki szintén részt vesz ebben a beteges pedo*fil játszadozásban!!
A gondolkodásod lehet, hogy nyitott,
de a börtön, az majd csukott(!) lesz mögötted,
amint nyilvánosságra kerül a dolog!!!
Majd amikor a kis srác pl. megakarja fogdosni a tanárnőjét azzal,
hogy ezt otthon is így szokták.
A pedofí*lia NEM ÉVÜL EL!!
Lehet, hogy csak évek múlva, de te is mész majd a börtönbe,
csoportosan elkövetett, megrontásban való közreműködőként!!
(Avagy, még most melegében, a hatósághoz fordulsz! Te döntesz.)
Lehet hogy egy barom vagyok hogy szerintem nem gond a meztelenkedés, de legalább nem egy depressziós hülye barom a családom mint a felháborodott kommentelőknek...
Ha tudnátok értelmezni 3 kib.aszott mondatot akkor értelmet nyerhetne abba a paraszt fejetekben a mondandóm. Remélem hogy ez a sok prűd köcsög, majd rájön hogy kár a gyerekek elől minden szexualitást eltakarni, mert azokból lesznek a beteg szorongó emberek akik nem tudnak egy párkapcsolatot kialakítani soha életükben... Remélem a ti gyerekeitek ilyenek is ilyenek lesznek... És foglalkozzatok a saját életetekkel ne a másokéval. Ezért tart itt a társadalom ahol, mert mindig a HÜLYÉK OKOSKODNAK! Aki meg értelmes, nem meri kinyitni a száját.
Csácsá háborgó prűd népség! Öröm volt veletek társalogni! :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!