Anyám miért ilyen? Lent a mai "akciója".
Csikarás=karmolás. Van ilyen szó,én legalábbis 32éve ismerem! Felénk is így mondják.
2011. aug. 9. 18:28
Biztosan kivan a mai gazdasági helyzettől, nálunk is ez a helyzet és ez nagyon rányomja a hangulatot mindenre. + az anyum klimaxszol, úgyhogy ez csak tetézi az egészet. :S
2011. aug. 9. 18:34
Off:
Nekem a hasam szokott csikarni, ha hasmenésem van.
On: Legyél kicsit türelmesebb. Ki tudja, hogy milyen gondok húzódnak meg a háttérben, amitől ilyen türelmetlen.
Vagy, amikor jobb passzban van, akkor ülj le vele beszélni.
17 evesen vadultok, es lesznek rajtad csikarasok? Mi vagy Te, 3 eves kolyok? Nem is csoda, hogy anyad bavagta a durcit. Remelte, gyermeke mar kezd felnoni.
szerintem nem tudja feldolgozni, h felnőttél
2011. aug. 9. 18:36
18.34 szerintem szexeltek, és úgy lettek rajta karmolások, v én gondolom rosszul? hm
2011. aug. 9. 18:37
17/31 A kérdező kommentje:
Nem gondolod rosszul utolsó. Ezért kellemetlen mert úgyérzem, hogy ehhez neki semmi köze. Én se szólnék ha ilyet látnék szóval nem értem a lényeget. :S Próbálok türelmesebb lenni, de teljesen más az én és az ő látásmódja is. Nagyon rosszakaró típus. Mindenkinek direkt fennhangon "beszól" . Van egy kutya a szomszédban és mindig ugat. Múltkor kiment hogy " ez a kutya állandóan ugat.." Direkt fennhangon, hogy szítsa a tüzet az alapból nem jó viszonyú szomszédságon. Erre szóltam, hogy anya ne már.. és akkor hogy én költözzek oda meg stb. stb.
Légy vele türelemmel, hiszen olyan problémái vannak amiröl neked fingod sincs. Igen is , a mai helyzetben stresszelhet ha nyakig vagytok adóssággal, mert a svájci frank-ot nem lehet felérni. Mig neked a szexelés és a csikarás az egyetlen "dolgod" addig anyukád reped szét. Nem kívánom hogy megtapasztald a helyzetét, de az a gyanúm meg fogod nemsokára.
2011. aug. 9. 18:59
19/31 Horváth Derona válasza:
Szólj vissza! Ez csak egy csikarás, miért olyan nagy ügy? Én is utálom az ilyen szülőket... 17 éves vagy, alap hogy hülyéskedtek...
2011. aug. 9. 19:09
Utolsó nem feltétlen van igazad! Az én anyám is ilyen kis optimista! Pl 9/11 után közölte h a karácsonyt sem éljük meg, és a 3. vh. holnap-után kitör...stb. Egyszerűen vannak emberek, akik mindig csak a rosszat látják, és a jó az amolyan természetes adalékanyag. Mjuk az én anyám ennyire nem durva, v én nem vettem a szívemre, csak nevettem rajta, nem tudom.
De én azt mondom, kérdező! Ne foglalkozz vele nagyon! Hagyd rá. Bólogass, és menj át egy másik szobába. Én ezt csináltam, és bevált, megvolt a szeretet és béke, és ha rájött az ötperc egyedül hagytam a szobában.
2011. aug. 9. 19:10
Kapcsolódó kérdések: