Hová lenne érdemes költöznünk vagy mit csináljunk, hogy tudjunk valahogy boldogulni?
30-as pár vagyunk 2 gyerekkel.
Párom szakképzett asztalos, jelenleg 160-180 ezret keres, de ehhez napi 10-12 órát dolgozik megállás nélkül, heti 6 nap. Teljesen ki van merülve, semmihez sincs már ereje és kedve, amikor hazajön. Szabira nem tud menni, mert ugyan elvileg van 20 napja, de nem adja ki a főnöke. Betegszabira szinte semmi sem jár, mert csak 4 órában van bejelentve. Más munkahelyeken sajnos ugyanez a helyzet, csak pepitában :(
Én rágom a fülét, hogy lépjünk le Mo-ról, de ő a hitelünkre hivatkozik, amit még 4 évig fizetnünk kell (jelenleg 110e Ft a törlesztő).
Sajnos nem beszél semmilyen idegen nyelvet, ez a másik érve ellene, na meg a gyerekek.
Szerintetek érdemes lenne megpróbálnunk?
Ha igen, vajon hová? Én szívem szerint vmi meleg helyre mennék, lehetőleg tenger mellé :) Ja, hogy bilibe lóg a kezem? :)
Ha nem, akkor itthon mihez lehetne kezdeni?
Ja én még gyed-en vagyok, elvileg visszavesznek a melóhelyemre, de nem tudom meddig és hogy a gyerekek mellett tudom-e vállalni a 8 órás melót, merthogy egyedül kell őket hordanom a bölcsibe-oviba, mivel a párom 7-17-ig dolgozik. Én ott max. 120-130-at keresnék. Sajnos nincs diplomám, de angolul beszélek valamennyire.
Szerintetek van esélyünk boldogulni is vagy csak túlélni?
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!