Ez csak szerintem gusztustalan? Mit mondanál ha megkérdezné, hogy kérsz-e inni?
a barátomnál voltam minap, és mindig van a hűtőjükben ásványvíz, itthon is azt iszom.
és láttam hogy az apja kibontja beleiszik és berakja a hűtőbe, erre barátom kérdezi kérek-e inni.
És abból töltött amibe az apja beleivott. Számomra ez gusztustalan, mondtam is neki h a faterja beleivott, nem szolt semmit.
Ha a pasim beleiszik iszok utána mert az oké. De ez így... elég gusztustalan.
Meg vettek kólát volt még félig az üvegben abba meg a bátyja viritykelt bele 3x is...hát utána nem igazán kértem.
Nálunk nincsen ilyen, ha átjön.
15:10
ti se lehettek együtt sok éve...
ok,reggel nem kell nyelvet tiorkig ledugva csókolózni,de szájrapuszi nélkül nem kelünk fel,sőt,ha reggel szex,akkor csók is társul,kit érdekel olyankor a reggeli lehelet...ha nagyon büdös,menj dokihoz...
eredeti kérdésre:
itthon üveg,ha vendég jön,pohárba kap
párom szüleinél szintén üvegből isznak,ha elfelejtkezek magamról,én is beleiszok
nem vagyunks zájfájósak,ők se szerencsére
vadidegen helyen pedig újonnan bonott palackból pohárba önt mindenki általában
ma 14:43
akkor mire fel vannak azok a díjak?
oké.
de még arra senki se válaszolt hogy mit mondanál ha megkérdezni az apja vagy a pasid hogy KÉRSZ INNI????
Én vinnék magammal fél liter ásványvizet a táskámba és az innám. Ha kifogy, töltenék a csapból bele. Nem érdekelne, hogy vas ízű, vagy valami más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!