Ez csak szerintem gusztustalan? Mit mondanál ha megkérdezné, hogy kérsz-e inni?
a barátomnál voltam minap, és mindig van a hűtőjükben ásványvíz, itthon is azt iszom.
és láttam hogy az apja kibontja beleiszik és berakja a hűtőbe, erre barátom kérdezi kérek-e inni.
És abból töltött amibe az apja beleivott. Számomra ez gusztustalan, mondtam is neki h a faterja beleivott, nem szolt semmit.
Ha a pasim beleiszik iszok utána mert az oké. De ez így... elég gusztustalan.
Meg vettek kólát volt még félig az üvegben abba meg a bátyja viritykelt bele 3x is...hát utána nem igazán kértem.
Nálunk nincsen ilyen, ha átjön.
majd legközelebb veszek fél literes vizet vagy üccsit és berakom a hűtőjükbe és szépen abból fogok inni.
ha nem tetszik neki, akkor majd megmondom hogy iszok CSAPvizet
oké.
de még arra senki se válaszolt hogy mit mondanál ha megkérdezni az apja vagy a pasid hogy KÉRSZ INNI????
ez miért akkora dilemma?:D
"nem köszi, nem vagyok szomjas"
Arra akkor az a válasz, hogy "nem kérek, köszönöm"
Egyébként pedig dehogy innék úgy valamiből, ha ráadásul látom, hogy előtte beleiszik valaki!! Mert ha tölt belőle pohárba, és úgy teszi vissza a szemem előtt, az természetesen oké.
Én 1bként nem tudom milyen földtől elrugaszkodott emberek írnak "jótanácsokat" a gyk-ra, de tényleg.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!