Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is az a normális...

Szerintetek is az a normális ha betegek vagytok a párotok elkísér dokihoz?

Figyelt kérdés
Nos!Szerintem az a normális ha valaki nagyon nincs jól hogy a másik elkísérje,persze ha épp ráér.Az a konkrét gondom hogy elkéne menni egy másik városba kocsival fogorvoshoz,de a párom nem igazán örül,sőt majdnem hogy könyörögni kell.Holott:ráér,nem kerül neki semmibe,van kocsija.Nekem ez alap dolog lenne,ugyanis ha ő lenne beteg én is elkísérném.Nem szoktam sűrűn kérni tőle hogy vigyen el ide vagy oda és ha megkérem akkor is csak ilyen esetekben amikor pl.orvosról van szó.Akkor telt be a pohár mikor engem nem akar bevinni,de édesanyját meg bármikor beviszi ha kell,pedig ő nem dokihoz menne hanem csak vásárolni.
2011. aug. 9. 14:10
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Akkor ezt beszéld meg őszintén a pároddal. Tehát ne nyavalyogj azon, hogy miért nem kísér el, amikor ez a "normális". Hanem mondd el, hogy azért vigyen el autóval, mert félsz a buszozástól ill. félsz a fogorvostól és a segítségét, támogatását kéred. Nem szégyen, mindenkinek van valami hülye fóbiája :) A férfiak többségének meg egyenes beszéd kell, a körülírás, jelzésküldés, esetleg hiszti általában nem működik.
2011. aug. 10. 08:24
 32/33 anonim ***** válasza:
Tegnap 14.46 vagyok. Hogy az egyik kommentedben lévő kérdésedre válaszoljak, igen, ha kérném, hogy nekem fontos, hogy elvigyen valahová a férjem, akkor elvinne. De mondjuk ember függő is, mert a pasik nagy része utál orvoshoz menni, még ha csak kísérő is. Ha erről van szó, akkor csakis akkor kérném meg rá, ha "halálomon vagyok". :)
2011. aug. 10. 09:00
 33/33 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Engem is elvisz végülis de majdnem h könyörögni kell,tudom h utál korházba menni meg hasonlok,de nem is szólok neki sokszor ilyen miatt.Végülis az lett belőle hogy elvisz ha akarom.Amúgy még annyi annak aki irta hogy igen a buszoszozással van gondom sajnos,pár évig még a kocsival utazás is gáz volt,de hála az mára már jó lett.
2011. aug. 10. 12:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!