Szerintetek is az a normális ha betegek vagytok a párotok elkísér dokihoz?
Elkisérjük egymást szinte mindig.
Pedig volt már hogy fél nap szabi kellett hozzá,de mindketten félünk a fehér köpenytől,igy szóba se kerül hogy egyedül :)
Természetes, hogy elkísérjük egymást. A párom mindenhova visz kocsival, ha kell, még szabit is vesz ki, hogy el tudjon vinni a dokihoz.
De én is elkísérem, ha tudom, mindenhova.
Igen, el tud menni az ember egyedül is, de egyrészt jobb, ha bevisznek kocsival és nem kell még a buszra is várni, másrészt jólesik, hogy mellettem van.
Mivel a legfontosabbak vagyunk egymásnak, teljesen természetes, hogy ha tudunk, a másik mellett vagyunk ilyenkor. Ez fel sem merülhet kérdésként.
A fogorvoshoz eddig mindig külön, vagyis egyedül mentünk a férjemmel, tömegközlekedéssel.
De amikor komoly baj volt, mindig ott volt mellettem, pl. a kórházba minden reggel és este munka után bejött, amikor veszélyeztetett terhes voltam és akkor is, amikor a császár után trombózissal az intenzívre kerültem.
És én is elkísértem őt az epeműtétjére.
(A vásárlást pedig mindig ő intézi :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!