Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is az a normális...

Szerintetek is az a normális ha betegek vagytok a párotok elkísér dokihoz?

Figyelt kérdés
Nos!Szerintem az a normális ha valaki nagyon nincs jól hogy a másik elkísérje,persze ha épp ráér.Az a konkrét gondom hogy elkéne menni egy másik városba kocsival fogorvoshoz,de a párom nem igazán örül,sőt majdnem hogy könyörögni kell.Holott:ráér,nem kerül neki semmibe,van kocsija.Nekem ez alap dolog lenne,ugyanis ha ő lenne beteg én is elkísérném.Nem szoktam sűrűn kérni tőle hogy vigyen el ide vagy oda és ha megkérem akkor is csak ilyen esetekben amikor pl.orvosról van szó.Akkor telt be a pohár mikor engem nem akar bevinni,de édesanyját meg bármikor beviszi ha kell,pedig ő nem dokihoz menne hanem csak vásárolni.
2011. aug. 9. 14:10
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Na nagyon jól irta az aki irta hogy lehetnek akár komolyabb esetek is pl.szülés vagy bármi és az is jól irta aki mondta hogy odafigyelés kérdése az egész...szerintem elbeszéltem mellettetek mert itt nem felháborodásról van szó hanem hogy mikor kire számíthat az ember és mi az amit normlis gesztus és mi az ami már szerintem nem szép dolog.Köszönöm az eddigi válaszokat.(Igazából itt az volt a kérdés hogyha neked lenne valami olyan dolgod amit el akarnál intézni és megkérnéd a párod hogy vigyen el elvinne-e.)
2011. aug. 9. 14:57
 22/33 anonim ***** válasza:
Elvinne, de nem szeretem, ha akárki jön velem az orvoshoz. Csak akkor, ha nem tudok magamtól menni.
2011. aug. 9. 15:01
 23/33 anonim ***** válasza:
34%
Én várom el. Bármikor buszra ülök, ha kell. Szerintem az, hogy elmegy veled, csak a kényelem miatt fontos.
2011. aug. 9. 15:02
 24/33 anonim ***** válasza:

Elkisérjük egymást szinte mindig.

Pedig volt már hogy fél nap szabi kellett hozzá,de mindketten félünk a fehér köpenytől,igy szóba se kerül hogy egyedül :)

2011. aug. 9. 15:31
 25/33 anonim ***** válasza:

Természetes, hogy elkísérjük egymást. A párom mindenhova visz kocsival, ha kell, még szabit is vesz ki, hogy el tudjon vinni a dokihoz.

De én is elkísérem, ha tudom, mindenhova.

Igen, el tud menni az ember egyedül is, de egyrészt jobb, ha bevisznek kocsival és nem kell még a buszra is várni, másrészt jólesik, hogy mellettem van.

Mivel a legfontosabbak vagyunk egymásnak, teljesen természetes, hogy ha tudunk, a másik mellett vagyunk ilyenkor. Ez fel sem merülhet kérdésként.

2011. aug. 9. 15:47
 26/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt!
2011. aug. 9. 16:31
 27/33 anonim ***** válasza:
nálunk ez természetes...
2011. aug. 9. 16:58
 28/33 anonim ***** válasza:

A fogorvoshoz eddig mindig külön, vagyis egyedül mentünk a férjemmel, tömegközlekedéssel.

De amikor komoly baj volt, mindig ott volt mellettem, pl. a kórházba minden reggel és este munka után bejött, amikor veszélyeztetett terhes voltam és akkor is, amikor a császár után trombózissal az intenzívre kerültem.

És én is elkísértem őt az epeműtétjére.

(A vásárlást pedig mindig ő intézi :))

2011. aug. 9. 17:17
 29/33 anonim ***** válasza:
Mi értelme hogy kisérgesen neki kényelmetlen hisz ül a kocsiban unatkozik, ül a vároban unatkozik, haza visssz unatkozik, neki csak kieset idő mig neked menned kell és a buszon halgathatsz zenét és relaszálsz.
2011. aug. 9. 19:53
 30/33 A kérdező kommentje:
Nem birok utazni sajnos.10 évig jártam busszal és utolso 2 évben már nem birtam,nem tudom ezt hogy elmondani aki szintén ilyen h utazással gondja van az érti.
2011. aug. 9. 22:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!