Jogosan sértődtem meg?
Figyelt kérdés
Tegnap volt egy kérdés a tévében hogy engednék e a párjuknak hogy tartsák az exel a kapcsolatot.
Én kérdeztem a páromat hogy ő kivel tartaná a kapcsolatot az exei közül.
Ő mondta hogy kivel, mert "még versenyképes" mármint jól néz ki.
Persze nevetett közben.
Nem mondtam de nagyon rosszul esett és piszkálja a csőröm.
Hülyeség ilyenen megsértődni?
2011. aug. 9. 12:24
11/13 anonim válasza:
Off:Mi ez,hogy a nők hetvenakárhány százaléka kufircol az exével?Te egy s*gg vagy!Ne valami hülye férfimagazinból szedd már az okosságaidat.
12/13 A kérdező kommentje:
Tényleg nevetett amikor mondta. Látta hogy nem tetszik utána próbált is jópofizni de nem sok sikerrel :-)
2011. aug. 9. 15:09
13/13 anonim válasza:
valószínűleeg énis csinálnék egy sértődést félét (nem komoly sértődést) egy cöh nah szép..-pel lezárnám a dolgot (olankor ha minden igaz a jhaj csak vicceltem és az engesztelés.. legalábbis nálunk )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!