Olyan lányokkal szeretnék beszélni, akinek a párjuknak az előző kapcs. Ból van gyereke?
Ti hogyan élitek ezt meg?
Mennyit van nálatok a gyerek?nálunk heti 3 nap vagy több.
Ilyenkor a párotok veletek is foglalkozik? itt nem annyira.
Tervez veletek közös jövőt?
Az első gyereknél még belekényszerítették a házasságba mert nem volt 18, a másodiknál egy nő így szerette volna megfogni. Lehet, hogy már azt sajnálom hogy a majdani gyerekeimnek ebből mennyi hátrányuk lesz? mert pl havi 60 ezer mínusz az alap, és ez csak több lesz, ahogy nőnek a gyerekek. Néha gondolkodom, lehet jobb lenne egy gyerektelennel, csak ezek miatt, mert pl amíg itt van/vannak a gyerekek, addig csak velük van, amíg meg nincsenek itt, próbálja behozni a munkáit, és azért nincs egy perce. De szeretem, így nem tudok objektíven gondolkozni.
Kinek hogy alakult így az élete?

Kedves kérdező, hány éves vagy, megkérdezehtem?
Hát hogy más anyukáktól van a két gyerek nem tudom mennyire számít. Ezt te látod, hogy ez mennyire párodat minősíti és mennyire tényleg így alakult csupán....

10:50
Anya szeretnél lenni, és a legjobbat megadni a gyerekeidnek. Ez rendben is van. De gondolj bele, hogy a férjed is így érez! És abba is gondolj bele, hogy ezt tudtad akkor is, amikor megismerkedtetek. Nem igazságtalan kicsit utólag emiatt zsarolni, piszkálni őt? Nálunk hasonló volt a helyzet, annyi különbséggel, hogy mindketten hoztunk gyereket. De a párom be is vallotta egy idő után, hogy ő arra számított, hogy egy apa nem ragaszkodik úgy a gyerekéhez, ezért a gyerekemet az ő nyomására el fogom hanyagolni egyre jobban, és csak az övével fogok foglalkozni, őt fogom csak szeretni. Hát, ki is dobtam nagy ívben!!!
36f

Kérdező!
Kicsit nézd már a másik oldalt is.
Gyereked lesz, elváltok. Nehogy azt mondd, hogy te azt szeretnéd, hogy a gyereked apja alig töltsön időt a gyerekkel? Normális embernek a gyereke az első. Utána a pasi/nő...

Ha már most ennyire zavar tényleg nem érdemes folytatni,mert ha saját gyereketek lesz,vagy terhes leszel ez az érzés csak fokozódni fog benned.A végén ott fogsz már tartani hogy az is idegesiteni fog ha csak a gyereke kinyitja a száját,vagy levegőt vesz,mert a kisbabádra,magatokra fogsz akarni koncentrálni,és baromi frusztrált leszel ettől! Ezt meg a párod is meg fogja érezni,elváltok,ő meg fizethet 3 gyerek után gyerektartást...
Az én páromnak 3 gyereke van,és az elején semmi hasonlót nem éreztem mint te.Amikor terhes lettem,megszülettek a kicsik volt hogy zavart néha a gyereke-főleg a legkisebb,de ennyire még akkor sem mint most téged. Sajnos én elég keveset látom a másik három gyerekét,én örülnék ha többet jönnének.
Keress egy gyermektelen pasit,boldogabb leszel.
Köszi hogy írtál. Szó nincs utálatról meg ellenszenvről.
Egyébként meg úgy látom azok írják, hogy milyen gonosz, lelketlen, rivalizáló vagyok, akiknek vagy nincs gyerekük, vagy a párjuké, mint az előző írta, nagyon keveset van ott.
Valószínűleg nem lenne probléma, ha sima két hetente hétvégi apuka lenne.
Vagy aki lehúz, őszintén, örülne minden alkalommal, mikor munkából hazajőve tudná meg, hogy estétől van gyerek, és SEMMIT nem lehet előre betervezni?

Férjemnek van egy lánya, bár már mondhatni felnőtt. Kamasz volt, amikor megismerkedtünk, sokáig be se mutatta, hogy "ne lássa naponta más nővel". Amikor komolyodott a dolog, akkor bemutatta. Nálunk az ex volt (van?) a nehezítés, mert bár válás után ismertem meg, voltam én minden az ex szerint, csak királylány nem...
A lánya persze jó egy évig hallgatta, hogy apád r.banca... Kicsit tartottam is emiatt a találkozástól, de ahogy a férjem mesélt róla, az jött le, hogy természetre az apjára ütött. Be is igazolódott, nagyon jó fej a lány.
Mivel 10 évvel fiatalabb nálam, még pótgyerekként se tudok tekinteni rá, max póthúgként. Mondjuk az esküvő után viccelődött vele, hogy ezentúl "maminak" fog hívni :) Azt tisztáztuk, hogy a "nevelőanyám" kifejezés nagyon nem áll meg ebben a helyzetben, úgyhogy vagy "apám felesége" vagy a keresztnevem tökéletes lesz, ha szóba kerülök.
A férjem egyébként korábban sok időt töltött vele, mert az exnek néha elgurult a gyógyszere és a gyereken verte a tam-tamot, ő meg kibukva hívta az apját, hogy menjen érte. Ilyen meccsek után, bármekkora ingerencia is volt bennem, előtte nem szidtam az anyját, max ha nagyon kész voltam, akkor az apjának (férjemnek) puffogtam. Mai napig igyekszem nem helyeselni, ha szidja az anyját, mert bár nekem nem kell szeretnem a hölgyet, neki mégiscsak az anyja - és ha be is kattant az utóbbi években, kiskorában jól bánt vele. Így befogom és magamban tartom az időnként sarkos véleményemet.
A férjem sok pénzt is költ rá, de ez szerintem nem az én dolgom, mivel az ő gyereke. Azon egyszer bedurrantam, amikor az ex elrakta a pénzt, amit a gyerektartáson kívül a gyerekre költendően adott (tábor, tandíj, stb). Akkor mondtam, hogy lányának bármit, de az exet mégsem kellene támogatni, van neki munkája, meg kapja a megítélt gyerektartást. Így ezek után nem az ex kapta a plusz pénzeket, hanem vagy a lánya a kezébe vagy a befizetés helyén tette le (pl tábornál a szervezőnek).
Hogy időt tölt vele? Mivel együtt élünk, velem sokkal többet van és inkább én bíztatom, hogy használja ki az utolsó éveket, amíg nem lesz teljesen felnőtt a lánya és még kevesebb ideje jut az apjára.
Hármasban is szoktunk programot csinálni, általában élvezem is. Annak pedig különösen örülök, hogy a lánya is kertelés nélkül meg meri mondani, hogy esetleg kettesben akar lelkizni az apjával és ne haragudjak, de most kicsit elrabolná. Nekem ez azt jelenti, hogy vagyunk olyan viszonyban, hogy ne kelljen sunnyogni vagy kínos helyzetet kreálni.
A lány tényleg jó fej, amikor meglepetésbulit szerveztem a férjemnek és felhívtam, hogy a cél érdekében ne érjen rá az apjának az adott időben, egyből felajánlotta, hogy segít inkább a buli helyszínére csalni az apját (hogy ne gyanítson semmit), aztán lelép. A férjem ezt a bulit azóta is emlegeti, mert nem sejtett semmit az összeesküvésről :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!