Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálják ezt a szüleim?...

Miért csinálják ezt a szüleim? -. -""

Figyelt kérdés
Tehát mikor szóba jönnek a pasik,akkor mindig azzal cikiznek,hogy majd a kapcsolatomban "én fogom viselni a nadrágot"...De persze azt nem engedték,hogy barátom legyen,főleg nem az életem szerelme,akit 5 éve szeretek :'(...Most meg,megismertem egy fiút,akit nemszeretek,és nem is illünk igazándiból össze..De vele megengedik,hogy járjak.Ez most miért van?! Ja és mostanában egyre érdekesebb,hogy engedékenyebbek lettek.Ez nem probléma csak miért,miért most?! Mikor már elvesztettem a lehetőséget életem első igaz szerelmére.És így,még csodálkoztak is,hogy nem mesélek el nekik semmit..De miért mesélnék,ha sosem engedtek meg semmit?! Aztán meg...Mi lenne ha kiderülne,hogy biszexuális vagyok...?! Mert hát ezt csak barátnőm és unokatestvérem tudja,de nem hiszik el...És nem vagyok divat biszexuális...Tényleg,teljesen meggyőződtem arról,hogy a lányokhoz is vonzódom. 14/L
2011. aug. 8. 03:55
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Szomorú sors a tiéd. Borzasztó, hogy 14 éves létedre a szüleid nem akarják, hogy válogatás nélkül, fiúkkal-lányokkal összefeküdj. Még ilyet! Nem is értem, hogy bírsz ennyi szenvedést elviselni..
2011. aug. 8. 05:02
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
engedékenyebbek lesznek ahohy korosodsz, ez normális, mint ahogy az is, hogy még nem engedték hogy pasizz. 14 vagy. Mit vértél? Gondolkodj légyszi, nem nehéz.
2011. aug. 8. 05:07
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
14 evesen en azt sem tudtam, hogy mit jelent, hogy biszexualis...menj vissza babazni, amig lehet. Mar nem sokaig leszel gyerek. Ne ezekkel a dolgokkal foglalkozz. A szuleidnek igaza van. 9 evesen ismerted meg a szerelmedet? Nem tudsz semmit az eletrol, majd 10-20 ev mulva meglatod, hogy ez igy igaz.
2011. aug. 8. 05:14
 4/8 anonim ***** válasza:
88%

ehj ehj micsoda "durva" szülők vannak, hogy a te korodban nem engedik, hogy pasizz, és azzal feküdj össze akivel csak akarsz.. ehj mik vannak...

az hogy bi vagy, majd kinövöd. "divathóbort".

2011. aug. 8. 05:23
 5/8 anonim válasza:
90%
borzalmas! mindjárt az ombudsmanhoz fordulok, vagy az ENSZ-hez...
2011. aug. 8. 06:11
 6/8 anonim ***** válasza:
83%
Hú,hát nem is értem miért nem engedték a szüleid,hogy 9évesen pasizz...Szörnyű nagy probléma...Én 14évesen sem engedném!Minek az még?Ráérsz vele!Kicsi vagy még ahhoz és azt kell,hogy írjam agyilag is,mivel ilyen kérdéseket teszel fel.( A biszexualitásról csak annyit,hogy szerintem nem vagy az.Ez csak egy hóbort.Inkább tanulj,ahelyett,hogy a fiúkkal és a lányokkal foglalkozol.
2011. aug. 8. 06:41
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Első igaz szerelmed 9 évesen na persze,talán első gyerekszerelmed a kettő nem ugyanaz.Még jó,hogy nem engedik,hogy pasizz,és összefeküdj midnnekive,sőt 14 éves gyereknek sem engedném majd 16 évesen elkezdhetsz ismerkedni,addig tanulj,barátnőzz, a szüleid nem rosszat akarnak,de a kislánynak nem a pasizással és a szexszel kell foglalkoznia, a szex ráér 17-18 évesen is sőt 20-21 évesen is először majd az igazi szerelmeddel,14 évesen még nem alakul ki teljesen a nemi identitásod,teljesen normális ha tetszenek a lányok,majd elmúlik,felejtsd el,hogy biszexuális vagy,mert az hülyeség,hallgass a szüleidre.Nem értem miért panaszkodsz, a te szüleid foglalkoznak veled és vigyáznak rád,sok tinit le sem sza**ák a szülei!
2011. aug. 8. 06:59
 8/8 A kérdező kommentje:
uristen takarodjatok már -.-""" elírtam 24 vagyok .. nem lehettek ekkora faszok :) és egíébként is nem fekszem össze mindenkivel .. EGYÁLTALÁN NEM EMLÍTETTEM SEMMIT A SZEXRŐL AKKOR ABBA A TÉMÁBA TETTEM VOLNA-.-magyarország .. hova süllyedsz komolyan
2011. aug. 11. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!