Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes így Budapestre költözni?

Érdemes így Budapestre költözni?

Figyelt kérdés
Páromnak van egy biztosnak mondható állása. Én már jó ideje nem találok munkát. Mit tennétek a helyünkben?
2011. aug. 7. 20:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Bocsánat, elírtam. Nem költöznöd, utaznod kell az interjúk miatt.
2011. aug. 9. 17:39
 12/17 anonim ***** válasza:
Gyere! Ha mást nem el tudsz menni a Tecsóba árut tölteni. Igaz gazdag nem leszel de egy fix bevételed kapásból lesz.
2011. aug. 9. 19:44
 13/17 anonim ***** válasza:

A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:42

Mennék én is pestre,ha lenne munkám.Mit találtál? :)

2011. aug. 9. 21:36
 14/17 anonim ***** válasza:
én is mennék Pestre, ha lenne ott munkám
2011. aug. 9. 22:13
 15/17 A kérdező kommentje:
Hát elég messze lakunk Pesttől, Tolna megyében. Páromnak itt helyben van állása (ügyfélszolgálaton dolgozik, informatikai kérdésekben segít az ügyfeleknek). Nekem logisztikai végzettségem van, de bármilyen irodai munka, akár adminisztrációs, vagy recepciós munka megfelel. Szombaton fogok nyelvvizsgázni, középfokon angolból. Ahogy nézegetem a Bp-i álláshirdetéseket, jó párra tudnék jelentkezni naponta. Itt a környéken jó ha havonta 2-re….szörnyű kilátástalanság van itt, ezért is gondolkodunk a költözésen, ha a közeljövőben nem történik „csoda”….
2011. aug. 10. 12:52
 16/17 A kérdező kommentje:
Az interjúkra való utazgatást el tudnám kerülni, mert több rokonom is Pesten lakik, és barátaink is élnek ott. Mindannyian mondták, hogy ha úgy alakul, nyugodtan mehetek arra az időre hozzájuk.
2011. aug. 10. 12:55
 17/17 anonim ***** válasza:

tegnap 14:42 vagyok.

Én irodai adminisztrációs munkát találtam egy kisebb Kft-nél, ahol nagyon jól éreztem magam, csak sajnos el kellett jönnöm, mert pár hónapig nem tudtam dolgozni. Szeptembertől újra munkát keresek és biztosan találok is. Szerintem egy jó irodai munkával minimum 100ezret megadnak, de ha kicsit több dolgod is van, mint papírokat rendezgetni, vagy felvenni a telefont, akkor még többet is és nekem mellette a bérletemet is fizették.

Szerintem ilyen jó végzettséggel a párod is könnyedén el tudna helyezkedni és még talán többet is kapna.

2011. aug. 10. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!