Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy oldjátok meg a locsolást?

Hogy oldjátok meg a locsolást?

Figyelt kérdés

Mert már csak a pénzért járnak locsolni a fiuk,lány vagyok és most teljes anyagi csöd van nálunk.

Mit csináljak hogy ne közösitsenek ki?

Mert nem lesz pénzem a locsoloknak!!

2009. ápr. 10. 11:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
500-1000 Ft nem nagy tétel? Én úgy vágtam ki mindenkit aki csak úgy becsengetett, hogy a lába nem érte a földet. Nem tudom,hogy minek ilyen idióta szokásokat fenntartani, amikor ez a társadalom nagy százalékának csak teher. Péncsinálás kiscsávóknak. Röhejes, ahogyan mennek szépen felöltözködve pénzthajhászva. Szánalmasak. Nekem van egy kisfiam, de hogy nem tanítok neki olyat, hogy bűzös lével öntögessen nyakon lányokat és tartsa a markát, az hétszentség. Bekövült szokást nem viszek tovább.
2009. ápr. 10. 13:33
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Én például úgy, hogy nem leszek itthon. Lehet, hogy elmegyek moziba.

Egyébként mi sose, még rokoni körbe se adtunk pénzt. Ott a csokitojás (az is pénzbe került), a festett hímes (az se ingyen volt), és a sütik, a húsvéti menü, üdítő, vendégül látás. Ha valakinek ez nem elég, ne is jöjjön, a húsvét nem a pénzről szól, és régen, ahány kultúrkört nézek, sehol se szólt a pénzről.

Egyébként tényleg elmegyek itthonról, szóval max. a 49 éves anyukámat tudják majd meglocsolni, de ha ő is jön velem, akkor legfeljebb apámat... :-D

Régen kedveltem ezt a szokást, de annyi minden változott, meg Pesten lakom, a baráti körömben felnőttünk, más dolgunk is van...

2009. ápr. 10. 19:57
 13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat mindenkinek kellemes húsvéti ünneppeket kivánok!
2009. ápr. 11. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!