Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valahogy le kellene állítanom...

Valahogy le kellene állítanom azt a szemétládát. De hogyan?

Figyelt kérdés

Lassan nyolc hónapja lesz, hogy szakítottam a volt barátommal.(illetőleg ő szakított énvelem)

Két hónapja boldog párkapcsolatban élek, a barátom teljes mértékben elfogad, úgy ahogy vagyok, és megért. Ezenkívül szeret, és én is ugyanúgy érzek iránta, ahogy ő irántam. De az ex újra meg újra felbukkan! Facebookon több közös ismerősünk is van, ha valamelyikük kiír valamit, és én hozzászólok, akkor az exem is.(szerencsére nem mindig) Most is hozzászóltam XY állapotához, és erre írt. Beugattam neki egy kicsit, erre a válasz, hogy ő már nem neheztel rám, meg stb. Most kezd elegem lenni a b.ziságaiból. Ha a barátom látja, hogy írt exem, látom, hogy rosszul esik neki. Tanácsok?

18L

2011. aug. 6. 17:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért ne az exedet utáld, mert a barátod nem bízik benned...
2011. aug. 6. 18:46
 12/15 anonim ***** válasza:
18:08, ha letiltja a fiút, akkor egyik sem látja többet, mit ír a másik és hogy ír-e egyáltalán.
2011. aug. 6. 19:10
 13/15 anonim válasza:

Ez butaság! Paranoiás vagy! Oda ír, ahova akar! Joga van hozzá! Te idegeskedsz teljesen feleslegesen! A cím alapján valami durvább dologra gondoltam.....

Közös barátaitok vannak! Ott van, hogy közös! Miért akarod te eldönteni, hogy írhat-e nekik?

Akkor ijedj meg, ha privátban zaklat, ne akkor amikor a barátoknak ír!

A barátod túl féltékeny. Nem bízik benned, ez pedig baj. Szerintem ez picit nagyobb probléma!

2011. aug. 6. 20:02
 14/15 anonim ***** válasza:
Hívd a Facebook moderátort és tiltasd le :D
2011. aug. 7. 11:33
 15/15 anonim ***** válasza:
ott rontod el hog ha ír válaszolsz, ne csinálj semmit nézd levegőnek azt kész. ezeknél ha válszolsz bátorításnak veszik. volt barátom szakitott velem, aztán pár hónap mulva eszébe jutottam irt smst nem válaszoltam,havonta küldte az smst hogy avgyok stb stb nénapomon felköszöntött nem akartam bunkó lenni irtam neki hogy köszönöm egyből hogyvagyok mitcsinálok van e barátomnem e akarok vele találkozni...
2011. aug. 10. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!