Valahogy le kellene állítanom azt a szemétládát. De hogyan?
Lassan nyolc hónapja lesz, hogy szakítottam a volt barátommal.(illetőleg ő szakított énvelem)
Két hónapja boldog párkapcsolatban élek, a barátom teljes mértékben elfogad, úgy ahogy vagyok, és megért. Ezenkívül szeret, és én is ugyanúgy érzek iránta, ahogy ő irántam. De az ex újra meg újra felbukkan! Facebookon több közös ismerősünk is van, ha valamelyikük kiír valamit, és én hozzászólok, akkor az exem is.(szerencsére nem mindig) Most is hozzászóltam XY állapotához, és erre írt. Beugattam neki egy kicsit, erre a válasz, hogy ő már nem neheztel rám, meg stb. Most kezd elegem lenni a b.ziságaiból. Ha a barátom látja, hogy írt exem, látom, hogy rosszul esik neki. Tanácsok?
18L
Ez butaság! Paranoiás vagy! Oda ír, ahova akar! Joga van hozzá! Te idegeskedsz teljesen feleslegesen! A cím alapján valami durvább dologra gondoltam.....
Közös barátaitok vannak! Ott van, hogy közös! Miért akarod te eldönteni, hogy írhat-e nekik?
Akkor ijedj meg, ha privátban zaklat, ne akkor amikor a barátoknak ír!
A barátod túl féltékeny. Nem bízik benned, ez pedig baj. Szerintem ez picit nagyobb probléma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!