Valahogy le kellene állítanom azt a szemétládát. De hogyan?
Lassan nyolc hónapja lesz, hogy szakítottam a volt barátommal.(illetőleg ő szakított énvelem)
Két hónapja boldog párkapcsolatban élek, a barátom teljes mértékben elfogad, úgy ahogy vagyok, és megért. Ezenkívül szeret, és én is ugyanúgy érzek iránta, ahogy ő irántam. De az ex újra meg újra felbukkan! Facebookon több közös ismerősünk is van, ha valamelyikük kiír valamit, és én hozzászólok, akkor az exem is.(szerencsére nem mindig) Most is hozzászóltam XY állapotához, és erre írt. Beugattam neki egy kicsit, erre a válasz, hogy ő már nem neheztel rám, meg stb. Most kezd elegem lenni a b.ziságaiból. Ha a barátom látja, hogy írt exem, látom, hogy rosszul esik neki. Tanácsok?
18L
Jól értem, még csak nem is az ismerősöd, az zavar ha közös ismerősökhöz írkál? Te szórakozol? Gondolod ha letiltod már nem fog tudni odaírni, vagy mi? :D
Egyszerűen nem kell neki SEMMIT írni neki, ennyi.
Mi a frászt kell ezen problémázni?
Vagy az ember a saját ismerőseinek nem írhat semmit, ha a csodálatosan IQfighter exe már írt valamit?
Ugyanmár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!