Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valahogy le kellene állítanom...

Valahogy le kellene állítanom azt a szemétládát. De hogyan?

Figyelt kérdés

Lassan nyolc hónapja lesz, hogy szakítottam a volt barátommal.(illetőleg ő szakított énvelem)

Két hónapja boldog párkapcsolatban élek, a barátom teljes mértékben elfogad, úgy ahogy vagyok, és megért. Ezenkívül szeret, és én is ugyanúgy érzek iránta, ahogy ő irántam. De az ex újra meg újra felbukkan! Facebookon több közös ismerősünk is van, ha valamelyikük kiír valamit, és én hozzászólok, akkor az exem is.(szerencsére nem mindig) Most is hozzászóltam XY állapotához, és erre írt. Beugattam neki egy kicsit, erre a válasz, hogy ő már nem neheztel rám, meg stb. Most kezd elegem lenni a b.ziságaiból. Ha a barátom látja, hogy írt exem, látom, hogy rosszul esik neki. Tanácsok?

18L

2011. aug. 6. 17:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, ez komoly? A kérdésből valami durvára gondoltam, aztán kiderült hogy csak a szokásos gyerekes facebook-viszály. Tiltsd le azt a "szemétládát". Volt probléma, nincs probléma.
2011. aug. 6. 17:52
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát én azthittem hogy ver, vagy zaklat téged, de ez mi????? Ez semmi. Nemtudom mit problémázol ilyenen, nem kell vele foglalkozni és kész.
2011. aug. 6. 17:53
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy látom te kötekszel vele, mert elvégre te magad mondtad, hogy beugattál neki...
2011. aug. 6. 17:56
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Jaj,nem reagálod túl egy kicsit szerinted ??
2011. aug. 6. 17:57
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Túlreagálod. Még csak nem is hozzád szól, hanem a közös ismerőseitekhez. Ha nem "ugatnál be" neki, hanem inkább nem reagálnál a hozzászólásaira, amiket nem is neked címez, könnyebb lenne.
2011. aug. 6. 17:59
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
tiltsd le facebookon, akkor nem látja, hogy miket írsz ki, sőt ha rákeres a nevedre, nem fog megtalálni, mintha nem is regisztráltál volna.
2011. aug. 6. 18:00
 7/15 anonim ***** válasza:
Miért nem törlöd ki a facebook ismerőseid közül? Gond megoldva...
 8/15 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy túlreagálom, de a barátom már mondta, hogy vannak olyan félelmei, hogy esetleg a háta mögött exemmel próbálok összejönni..Azért utálom exemet, mert amikor szakítottunk, azt mondta, nem szeret, aztán most júliusban derült ki, hogy végülis a szülői nyomás miatt tette. Lek.rvázott, minden voltam, a szerencsétlentől a hajléktalanig minden, csak mert ő világ életében jó tanuló volt, én meg nem. Én nem foglalkozom vele, ha ír, akkor visszaírok, de sosem kezdeményeznék beszélgetést, vagy hasonlót. Most gondoltam hogy írok neki, hogy jelöljön be, visszaigazolok, és letiltom a fenébe.
 9/15 anonim ***** válasza:
ha nem vagytok ismerősök, akkor is le tudod tiltani
2011. aug. 6. 18:08
 10/15 anonim ***** válasza:

Jól értem, még csak nem is az ismerősöd, az zavar ha közös ismerősökhöz írkál? Te szórakozol? Gondolod ha letiltod már nem fog tudni odaírni, vagy mi? :D

Egyszerűen nem kell neki SEMMIT írni neki, ennyi.

Mi a frászt kell ezen problémázni?

Vagy az ember a saját ismerőseinek nem írhat semmit, ha a csodálatosan IQfighter exe már írt valamit?

Ugyanmár.

2011. aug. 6. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!