Mit főzzek egy hétre? 7 fajta ételt kellene össze állítanom (hétfő-vasárnap),6 hétig nehezen össze tudtam de a jövőheti nem megy:S
Figyelt kérdés
2011. nov. 2. 11:09
1/12 anonim válasza:
Ha hat hétre előre megvan, akkor már szerintem visszanyúlhatsz a korábbi menüsorokhoz.
2/12 A kérdező kommentje:
De már unom, hogy mindig ugyan azokat főzöm.
2011. nov. 2. 11:15
3/12 anonim válasza:
Hát én úgy is csinálom, hogy megnézem, minek van szezonja, vagy mi olcsóbb, mi akciós, mi az, amit el kell használnom az otthoniakból és rákeresek a google-n az alapanyagra. Nagyon sok jó recept van és nem árt egy kis változtatosság.
4/12 anonim válasza:
Hát így elég nehéz h nem tudjuk miket foztél
5/12 A kérdező kommentje:
Hát tészta azt nagyon sokszor volt, szaggatott, száraz tészta ilyen olyan pörkölttel.Rántott hús,édes tészták, ,gombóc, bableves, húsleves,fasírt stb.
2011. nov. 2. 11:56
6/12 anonim válasza:
Hétfő
Borsó leves
palacsinta
Kedd Maradék bórsó leves
natur szelet rizs
Szerda : paradicsom leves
fasirozott sült burgonya
csütörtök
zöldség krémleves
rakott krumpli
péntek
tárkonyos csirke ragú leves
rántott sajt rizibi tartár
szombat . maradék leves
sült pulykacomb francia saláta krumpli püré
vasárnap gulyásleves tarhonyás hús ubi sali
7/12 A kérdező kommentje:
köszönöm
2011. nov. 2. 12:27
8/12 anonim válasza:
én ma lucskos káposztát készitettem, második rántott hús+rizs, desszert almakompót
9/12 anonim válasza:
Brassói, Lasagne, Bolognai, Frankfurti, Rakott krumpli, Fasírt, Sulthus, Zoldség rakottas
10/12 anonim válasza:
H: paradicsom leves, rizses hús
K: gulyásleves, palacsinta
Sz: zbabfőzelék fasírt
Cs: tojásleves, rakott kel
P: köménymagos leves, vmilyen tészta
Sz: borsófőzelék, sült virsli
V: húsleves, rántott cuccok, krumplipüré
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!