Kinek milyen fajta, és milyen izű tea a kedvence?
Ízesítés nélkül:
- csipkebogyó-vegyes gyümölcs
- sima csipkebogyó
- zöld tea
- tulképp minden savanykás tea
Ízesítve:
- earl grey
- gyümölcsteák - bár ízesítés címén épphogy cukrot, citromot értek
Sima natúr csipkebogyótea. De a legjobb amit én szedek! :)
Csak ha nagyon muszáj/lusta vagyok akkor veszek filterest.
Teekanne narancsteája és zöld tea.
Ezen kívül csak szálas teákat veszek teaházakból vagy gyógyteák.
szeretem a fekete teát tejjel, a körtés, az epres, a barackos, az almás-fahéjas, a zöld, a fehér, a jázmin,a menta, a csalán,a gyógynövényes, a szilvás, a rooibos, a méhfüves,a fekete ribizlis, a bodza, a citromos ... teát
szóval minden teát szeretek és ki is próbálok, ezért márkához nem is kötöm magam.
A kedvencem az Earl grey, literszámra tudnám vedelni, de a Garzont is szeretem, illetve a natúr fekete teát.
Most épp a barackos Pickwick van a topon, épp ilyet kortyolgatok^^
Amit még nagyon szeretek, az a mentatea, ami mi termelünk.
Bocs az OFF-ert: a Naturlandnak volt egy citrom izü gyümölcsteaja (nem zöld-, nem feketetea!), nekem a közelmultig ez volt a kedvencem. Sajnos nem kaphato mar sehol, es irtam a neten megkeresett vezetösegnek, de nem meltattak valaszra, igy nem tudom, mi törtent... Tud valaki hasonlorol? Csak citromot es aromat tartalmazo gyümölcstearol? (Mas gyümölcsöt ne tartalmazzon.)
A masik, a Teekanne zöldteaja es citromos zöldteaja, Twinings citromos zöldteaja, amiket meg szivesen iszok. Neha egy-egy gyogyteakeverek vagy sajat keszitesü.
Mindezek termeszetesen izesites nelkül.
Mostanaban vettem elöször fekete teat, ebböl ritkabban es citromkarikaval+mezzel: Pickwick citromizü, ez csak "elmegy", de barcsak lenne helyette, amit keresek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!