Kinek milyen fajta, és milyen izű tea a kedvence?
Sokféle teát iszom,de az abszolút kedvencem a Twinings-csipkebogyó-hibiszkusz teája. Nagyon szeretem még a Pickwick teák variációit,abból is leginkább a sárgadinnye,és a zöld alma ízesítésűt,és a Sir Morton-English teáját,ez szerintem nagyon jól sikerült nekik,ahhoz képest,hogy egy olcsó teáról van szó. Mostanában pedig próbálgatom a lidl-ben kapható Lord Nelson teákat,és azt kell mondjam egészen finomak. Ja,és majd elfelejtettem nagyon sok gyógynövényből készült teát is szeretek pl. :kamilla,bodza,citromfű,csalán,hárs,kakukkfű,borsmenta stb. :)
26/N
nekem a pickwick nem a szívem csücske!
A sir mortont és Liptont én is nagyon szeretem, meg a milfordot is!
almás-fahéjas, earl grey, illetve a zöld teából van egy mai tai v ilyesmi nevű, zöld dobota van és egy ázsiai nő van rajta, az nagyon finom, de szeretem az epres és a barackos teákat is
Sajnos márkahű vagyok néhány esetben, s ilyen a tea is.
Lipton yellow vagy Lipton earl grey.
Ha ezek nincsenek, vagy gyümölcsösre vágyom, akkor szeretem még a sir morton (főleg az új gyümölcsös)-t és a pickwick trópusit.
Natúran iszom, csak citromlével.
A zöld teát nem annyira szeretem, kivéve a Nestea Zöld tea eperrel és a Pickwick zöld tea eperrel.
:D :D :D :D
A narancsos az almásfahéjas a mandarinos a barackos a citromos az erdei gyümölcs a zöld tea a rumostea és még sorolhatnám.. A lényeg hogy ne gagyi teafűből legyen.
sima narancsos, akár Pickwick is, nem kell drága. a másik meg egy mangós tea, annak nem tudom a márkáját, de oltári finom.
ám az abszolút kedvenc a narancs, szigorúan fahéjmentesen.
Milford:Wintergenuss
Citrommal és mézzel ízesítve. Téli éjszakákon Isteni...!
hibiszkusz tea!! :)
Egyébként csak 2 fajta teát szeretek, az egyik a hibiszkusz a másik a citromos tea.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!