Mondtok valami jó élénkítőt, hogy hétfő reggelenként ne ájuljak be suliban?
Figyelt kérdés
Hétfőnként van, hogy négy ötvenötkor kelek és kellene valami jó kis álmosságűző, ami nem kávé. Gyűlölöm a kávét. És lehetőleg zöld tea sem. Valami szilárd. Előre is köszönöm :)2011. okt. 13. 14:56
1/22 anonim válasza:
Energiaital...minden 2. gyerek azt issza még nem vetted észre?Amúgy ha szilárd kell akkor a szöllö cukorka rohadt jó :)
2/22 anonim válasza:
Lefekvés és alvás este kilenckor. És teljesen ingyen van.
A kakaó, galagonyatea is élénkít. A kakukkfűtea megemeli a vérnyomást.
3/22 anonim válasza:
Fekete tea! És valami magas cukortartalmú reggel!
4/22 A kérdező kommentje:
nem annyira lájkolom az energiaitalt. és mondtam, hogy szilárd kell, mert folyékonytól csak bepisilek a buszon :D igenigen, a kilencórai elalvás királyság lenne, csak az a baj, hogy lefeküdhetek hétkor is, tizenegynél hamarabb nemigen tudok elaludni. most is vasárnap bevettem már egy xanaxot, hogy elaltasson, erre fél tizenegykor kb. elaludtam. szóval még az sem használ. lehet, h azért nem tudok aludni, mert parázok a koránkeléstől? :D
2011. okt. 13. 15:16
5/22 A kérdező kommentje:
mert csak hétfőn kelek iyen korán, de akkor sem mindig. többi napokon hat tizenöt-harminc körül.
2011. okt. 13. 15:17
6/22 anonim válasza:
Jó hideg vízzel mosd az arcod pár percig, majd nézz a tükörbe és mondd, hogy friss vagyok, jól érzem magam, mosolyogj magadra. :-))))) Sokaknak beválik, próbáld ki.
7/22 A kérdező kommentje:
okés, mindenképp kipróbálom. :))
2011. okt. 13. 15:25
8/22 anonim válasza:
Dilibogyót szesz? Jaj! Inkább feküdj le korán, és ha nem tudsz elaludni, akkor relaxálj, tanuld meg, nem nehéz. A fekete, minőségi csokiban sok kakaó van, az szilárd.
9/22 anonim válasza:
A szőlőcukor tényleg jó, illetve engem a csoki is élénkít. Na nem a kakaót alig látott fajta. A nyers sóska is élénkít, de az most nem kivitelezhető.
A fekete teát se vesd el, megihatod a buszon is, félúton, akkor nem lesz gond a pisiléssel.
Jók még a ginsenges készítmények is.
10/22 anonim válasza:
Reggeli torna :) Igaz,ez nem folyékony,sem szilárd,de hatásos! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!