Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mindennapos kékhalál reggelenk...

Mindennapos kékhalál reggelenként? Memória vagy, alaplap probléma?

Figyelt kérdés

Amikor bekapcsolom a gépet reggelente, vagy nem jön be a windows, vagy ha bejön akkor elkezdem használni a firefoxot és pár perc múlva kékhalál. Legtöbbször erre hivatkozva: Memory_Management vagy, Pfn_List_Corrupt . Ezt csak úgy tudom többnyire orvosolni, hogy rendszer visszaállítást végzek el... Nem tudom pontosan mi lehet a baj, remélem, hogy a memória az... Elvégeztem sok mindent a gépen, memória diagnosztika, biost is frissítettem, de semmi.

- Alaplap ASUS Intel LGA-1156 P7P55D-E Pro USB3

- OCZ DDR3 KIT 4Gb/1600 Gold CL8-8-8-20

Lehet, hogy nem kompatibilis ez a kettő egymással?

2011. okt. 11. 09:57
 1/5 P.O.C. ***** válasza:

Próbáltad már újratelepíteni a Windows -t?

Mert mielőtt mindenféle hardverhibára gyanakodnál, ezt kéne előbb megpróbálni.

2011. okt. 11. 10:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer a vinyó volt szektorhibás.

Pontosan arra a helyre telepítettem mindig az új windózt is.

Mondanom se kell, elég volt rájönni.

2011. okt. 11. 10:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, már sokszor újratelepítettem a windowst. Igazából régóta fenn áll a probléma. Azóta van ez, mióta összeraktam az új gépet, első indításnál kék halál volt, utána 3 hétig jó volt és onnantól kezdett el szórakozni... Ezért nem gyanakszom a winchester-re, de a ram-ra és az alaplapra viszont igen. Főleg, hogy alapból kiírja a Memory_Management dolgot... Szervizbe nem akarom elvinni, mert túl rizikós.
2011. okt. 12. 09:12
 4/5 P.O.C. ***** válasza:

Egy Memtest -et futtass le.

Bővebben:

[link]

2011. okt. 12. 10:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Aludj délig :D
2018. júl. 30. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!