Normális, hogy anyám azt mondta a 6 éves öcsémnek, hogy a k-rva anyádat?
Azoknak akik szerint ez normális, és azoknak akik úgy gondolják, hogyha valaki nem így beszél a gyerekével az egy fapina.
Nem akarok nagyon messzire menni, de a nagyim a II.világháború alatt marad egyedül négy gyerekkel, szóval nem volt igazán nyugodt élete, volt oka idegeskedni, mégsem beszélt így soha anyuékkal.Sőt később velünk az unokáival sem.Ezt anyu és a testvérei is többször említették.
Szóval ehhez képest ugyan nem ismerem a körülményeit de nem hiszem, hogy nehezebb helyzete lenne ennek a nőnek vagy több oka az idegeskedésre.
Kit érdekel, hogy ideges?Gyereke van, meg kell tanulnia kontrollálnia magát, ha meg egy idegbeteg hülye tyúk miért vállalt gyereket.
Az ilyen anya ne csodálkozzon azon, ha majd a tizenéves kamasz gyereke jól elpüfölni vagy anyázik vele, mert otthon ezt látta.
Most őszintén, szedje már össze magát az ilyen nő.
"Velem Anyu soha nem beszélt csúnyán, akkor sem, ha ideges volt. Úgyhogy szerintem ez nem mentség. Pláne a saját gyerekednek ilyet mondani.
24/L"
15 évesen a 6 éves öcsém a saját gyerekem?meg vagy huzatva?
Anyum is mindig magát szidja :D
ehhez mindenkinek joga van, csak öcséd lehet eltanulja :D
hát nem szép dolog! nekem nagyon sokszor mondta anyám, egyrészt nagyon fájt, másrészt vicces volt, de közben ő nem nevetett, csak folytatta a hőzöngést (legtöbbször ok nélkül), aztán egyszer visszavágtam, hogy "az te vagy". mondanom sem kell, tett róla, hogy emlékezetes nap maradjon utána... de még akkor is megérte, mert többé nem mondta :D (kitalált mást...:/)
16/L
elég volt. OFF-sorozatot termelünk a veszekedéssel, nem tűnik fel nektek?
szerintem a k*rva anyádat majdnem minden formában durva, kivéve egy-két esetet. de egymást lefap*názni meg tulokság. fogadjátok el, mindkettőtöknek van igaza. és elég legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!