Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy anyám azt...

Normális, hogy anyám azt mondta a 6 éves öcsémnek, hogy a k-rva anyádat?

Figyelt kérdés
2011. aug. 6. 15:21
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
82%

Azoknak akik szerint ez normális, és azoknak akik úgy gondolják, hogyha valaki nem így beszél a gyerekével az egy fapina.

Nem akarok nagyon messzire menni, de a nagyim a II.világháború alatt marad egyedül négy gyerekkel, szóval nem volt igazán nyugodt élete, volt oka idegeskedni, mégsem beszélt így soha anyuékkal.Sőt később velünk az unokáival sem.Ezt anyu és a testvérei is többször említették.

Szóval ehhez képest ugyan nem ismerem a körülményeit de nem hiszem, hogy nehezebb helyzete lenne ennek a nőnek vagy több oka az idegeskedésre.

Kit érdekel, hogy ideges?Gyereke van, meg kell tanulnia kontrollálnia magát, ha meg egy idegbeteg hülye tyúk miért vállalt gyereket.

Az ilyen anya ne csodálkozzon azon, ha majd a tizenéves kamasz gyereke jól elpüfölni vagy anyázik vele, mert otthon ezt látta.

Most őszintén, szedje már össze magát az ilyen nő.

2011. aug. 6. 15:53
 12/29 A kérdező kommentje:

"Velem Anyu soha nem beszélt csúnyán, akkor sem, ha ideges volt. Úgyhogy szerintem ez nem mentség. Pláne a saját gyerekednek ilyet mondani.

24/L"

15 évesen a 6 éves öcsém a saját gyerekem?meg vagy huzatva?

2011. aug. 6. 15:59
 13/29 anonim ***** válasza:
66%
Kérdező, te meg nem tudsz elvonatkoztatni? Nyilván az E/2 személyt nem rád értette, hanem összességében az emberekre. -.-
2011. aug. 6. 17:11
 14/29 anonim ***** válasza:
77%

Anyum is mindig magát szidja :D

ehhez mindenkinek joga van, csak öcséd lehet eltanulja :D

2011. aug. 6. 18:22
 15/29 anonim ***** válasza:
70%

hát nem szép dolog! nekem nagyon sokszor mondta anyám, egyrészt nagyon fájt, másrészt vicces volt, de közben ő nem nevetett, csak folytatta a hőzöngést (legtöbbször ok nélkül), aztán egyszer visszavágtam, hogy "az te vagy". mondanom sem kell, tett róla, hogy emlékezetes nap maradjon utána... de még akkor is megérte, mert többé nem mondta :D (kitalált mást...:/)

16/L

2011. aug. 6. 18:59
 16/29 anonim ***** válasza:
65%

elég volt. OFF-sorozatot termelünk a veszekedéssel, nem tűnik fel nektek?

szerintem a k*rva anyádat majdnem minden formában durva, kivéve egy-két esetet. de egymást lefap*názni meg tulokság. fogadjátok el, mindkettőtöknek van igaza. és elég legyen.

2011. aug. 7. 21:02
 17/29 anonim ***** válasza:
Nem normális dolog, szegény kisgyerek meg eltanulja az anyjától ezt a viselkedést.
2011. aug. 8. 21:30
 18/29 anonim ***** válasza:
90%
Én hallottam ilyet sokszor anyukámtól, de nem 6 évesen. Tudtam/tudom, hogy csak idegességeben mondja. Ettől függetlenül nem lettem vadállat, vagy drogdiller,börtöntöltelék. Hanem egy kedves, okos nő. Én tisztelem, szeretem anyukámat.
2011. aug. 8. 23:09
 19/29 anonim ***** válasza:
60%
Ne foglalkozzatok vele, tiszteljétek anyátokat mindig minden helyzetben! Azzal, hogy rátok mondja ti attól nem vagytok bűnösök! Ha ő nem veszi észre a káromkodását akkor a gyereknek nem lesz igaza és ez más veszekedést idéz elő! Nem szívből mondja gondolom, de amúgy is ezzel önmagát szidja és nem az öcsidet! Kerüljétek ki ezeket a mondatokat és ne vegyétek tudomásul!
2011. aug. 9. 02:41
 20/29 anonim ***** válasza:
95%
Én is mondtam már ilyet, meg még különbet is amikor a gyerekem kiborított. Nem vagyok büszke rá, kicsit sem. De van olyan, hogy elszakad a cérna...
2011. aug. 9. 06:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!