Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen otthoni elfoglaltságot...

Milyen otthoni elfoglaltságot adhatnék a 10 éves öcsémnek?

Figyelt kérdés
Van egy 10 éves(4.-es) kisöcsém, iskolában van délután 3 óráig, megírja ott a házi feladatot napköziben, így itthon egész nap számítógépezik és TV-t néz.A szüleink estig dolgoznak, nekem meg sokat kell tanulnom, és nem tartom helyesnek, hogy egész nap ezt csinálja.És látom rajta, hogy ő is unja.Mit csinálhatna?
2010. febr. 17. 21:33
 1/7 anonim ***** válasza:
62%
Mosogatás,teregetés,mosógép bepakolás.Ennyi évesen már nem kisgyerek meg tudja már csinálni.
2010. febr. 17. 21:38
 2/7 anonim ***** válasza:
25%
Kemény de egy 10 évesnek emberi kapcsolatokra van szüksége konkrétan rád ha te vagy elérhető vidd le focizni, főzz vele, beszélges vele, nem tudom hány éves vagy de hacsak nem orvosira jársz rakd félre a tanulni valód és játsz a gyerekkel.
2010. febr. 17. 21:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem a februári programajánló része, de kertészkedés, állatokkal való törődés (vigyázhat valaki állatára, sétáltathat). Ez csupa olyan dolog, ami olyan értékeket tanítana meg neki, amit se a tévéből, se a netről, se a kortársaitól nem tanul meg. És kiderülhet, hogy valami különösen érdekli.
2010. febr. 17. 21:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
1 órát játssz vele, ennyi pihenésre neked is szükséged van tanulás közben. Aztán adj neki valami jó könyvet olvasni. Ha otthon nincs, akkor menjetek el beiratkozni könyvtárba. Én ennyi idősen nagyon sokat olvastam. Vannak nagyon jó könyvek, Kincses sziget és társai, amit szerintem élvezne.
2010. febr. 17. 21:44
 5/7 anonim ***** válasza:
55%
Olvasson,rakjon ki puzzleet,segítsen a vacsoránál,rakja rendbe a szekrényét stb.Híja el egy barátját ls társasozzanak.
2010. febr. 17. 21:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Sztem jobb ha hagyod nyugton engem idegesítene ha egy nővérem találna nekem valami dolgot... ennyi idősen minden gyerek gépezik folyton, majd csak akkor lesz változás, ha eljön a sörözés és csajozás ideje.

De a házimunkát mondjuk rásózhatod ha nagyon unatkozik :D

2010. febr. 18. 18:16
 7/7 anonim ***** válasza:
én vennék neki ilyen kis repülőgép maketteket :P vagy ha szeret ilyen kocsis kirakokat ami jó sok darabos és bíztos hogy lefogja foglalni jó időre vagy valami film vagy könyv kölcsönző a közelben ??:D
2010. febr. 19. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!