Milyen animét ajánlanátok a 9 éves öcsémnek?
Figyelt kérdés
Szóval akik nagy animefanok, és japán-kultúrafalók azok segíthetnének nekem. A 9 éves öcsém eléggé odavan az animékért, gyakran nézegeti őket neten. Csak az a gond, hogy amiket néz, a legtöbb esetben sz*rok. Én nem annyira értek a japánrajzfilmekhez, de megtudom ítélni, hogy melyik az, amelyik igényes és melyik igénytelen.
Szóval ajánlanátok nekem olyanokat, amiket bátran mutathatok az öcsémnek? A lényeg, hogy legyen tanulságos és elgondolkodtató és ne legyen túl ismert / népszerű anime. : )
2011. aug. 4. 14:53
2/6 A kérdező kommentje:
Ha már úgy gondolod vicceset akarsz írni, fejlődj és gondolkozz még egy kicsit. Elég erőltetett humorod lehet.
2011. aug. 4. 15:03
4/6 anonim válasza:
Yu yu hakusho ,full metal panic es full metal panic fumofu,inuyasha,naruto (137-ig),slayers. ezek azok amik nem annyira felnotesek es meglehet erteni es szeretni is hamar :)
5/6 anonim válasza:
bleach, nem túl komoly, lehet rajta röhögni, de azért nem ilyen nagy ra@yi
6/6 anonim válasza:
Yu-gi-oh!, abból van több évad is, és általában az igazi fanok már látták mindet... ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!