Mit vegyek a 14 éves öcsémnek ballagására?
Figyelt kérdés
2010. máj. 30. 17:05
1/9 anonim válasza:
Hobbijával kapcsolatos tárgyat,
Ruhát,
Ékszert(nyaklánc pl :)
esetleg menjetek el együtt valamerre, ami igazán emlékezetes lenne:)
3/9 anonim válasza:
Milyen Ő?
Jó kisfiú vagy az osztály bohóca?
Sok gond van vele vagy vissza húzodó?
5/9 anonim válasza:
Én is most fogok ballagni(de én lány vagyok:).Örülnék könyvnek,ékszernek stb.Nem tudom,hogy nővéremtől mit fogok kapni,de tőle bőven elég néhány apróság:).
6/9 anonim válasza:
Nokiás dobozban pénz.
na jó ez genya volt. :)
De szerintem pénzt. Azzal nem lehet mellé fogni.
Azon azt vesz amit akar.
7/9 anonim válasza:
Szerintem ne adj neki pénzt!!! Azt úgyis elkölti majd vmi hülyeségre...ilyen korban még nem nagyon tudják értékelni, sőt...később se! Vegyél neki valami olyat, ami maradandó emléket hagy! Ha később távol lesz a családtól, akkor ránéz arra a valamire és mindig te jutsz róla az eszébe! :)
8/9 anonim válasza:
Ha esetleg kolis lesz:
Én nővéremtől kaptam katonai evőezkösz készlete. Kés,villa,kanál + konzevnyitó.
Bökre. zene cd. Görkori, gördeszka.
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a tippeket!!
Amúgy elég "idióta" szegény!! :):)
lehet hogy az lesz hogy elmegyünk valamerre ketten!!
Pénzt azért nem nagyon akarok adni,mert félek,hogy télleg elkölti hülyeségekre,bár talán anyánk ezt nem hagyná!!!:)
2010. jún. 4. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!