Szülők! Mit szólnátok ha ekkorát csalódnátok a lányotokban?
Akkor pedig ti szurtátok el, ezzel az erőltetéssel.
Nem kell csodálkozni ha ilyeneket hazudozik.
"És még mindig oda akar menni..."
MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT NEM ENGEDITEK????
Ha szereted a gyermeked, engedd a saját útját járni. (svadharma)
régi szanszkrit közmondás
Nem akarom bírálni, de szerintem a szülőknek is köze lehet ehhez. Valószínűleg azért nem mondta meg, mert tudta, hogy a szülei nem néznék jó szemmel. Nyilván valami nyomós oka van annak, hogy át akar menni egy másik egyetemre.
Én csak a saját példámat tudom felhozni, én költségtérítésesre jártam egy szakra, de nagyon nem tetszett, szüleim egyáltalán nem segítettek a szakválasztásban, így jól beleválasztottam. Most felvételiztem újra, és felvettek egy másik szakra államira (ez nagyon érdekel). De még nem mondtam el, csak akkor fogom, ha egy sikeres félévet zártam, mert nem hiányzik azt hallgatni, hogy milyen béna vagyok, meg ha az első szakot nem tudtad elvégezni, ezt se fogod tudni.
Velem ez a helyzet, nem érzem magam ettől rossz gyereknek (sokan mondták, hogy nagyon jó gyerek vagyok) csak tudom, hogy szüleim nem értenék meg, és csak a veszekedés lenne belőle. Ha megértők lennének a szüleim, akkor el mondtam volna nekik.
Ő egy külön ember, külön akarattal érzésekkel stb. Miért a szülők álmait kellene megvalósítania? Szegény lány. =S
Lehet h jót akartok neki, de a legrosszabbat tettétek az erőltetéssel. Abban lehet az ember igazán jó ami érdekli, ami illik hozzá. és úgy lehet boldog ha avval foglalkozik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!