Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki ha egy 26...

Szerintetek ciki ha egy 26 éves férfinak csak egy nő volt az életében; egy olyan nő akivel csak egyszer szexelt és utána nem is látták egymást?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok az ilyen férfiről? Mi a véleményetek?
2011. aug. 6. 03:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
88%

Nem ciki. Különben is, honnan tudja más, hogy csak egyszer volt a hol nem volt... Ha ezt reklámozza és ezen rágja a körmét, az persze beteges.

Viszont ha mondjuk bátortalan, vagy túlzottan válogatós és nem volt a környezetében olyan lány, akivel oda-vissza tetszettek egymásnak, aztán inkább belemerül a tanulásba/munkába. Családja akadályozta a normális ismerkedésben és az önálló életét teremti meg.. Vagy reménytelenül szerelmes volt valakibe aki nem viszonozta és nem tudott túllépni rajta..

Sok olyan ok van, ami miatt ez így alakulhat. És ha valaki nem a mennyiségre hajt, hanem azt keresi, aki örök társa lehet, akkor azt nem valószínű, hogy 20-as évei elején megleli...

2011. aug. 6. 08:25
 12/22 anonim ***** válasza:
4%
"De amúgy nekem is inkább ez, minthogy 10. legyek a sorban." A Férfi legyen már férfi!!! Milyen már az, hogy Nő létemre jobban bennem van a vadászösztön? GÁZ! Tényleg óriásit fordul a világ! Ja, és akik inkább ezt választják, megnézném, milyen arcot vágnátok, mikor 1 éjszaka után repít a delikvens! :DD
2011. aug. 6. 08:29
 13/22 anonim ***** válasza:
88%
És attól férfi egy férfi, hogy 30 nőt megdug? Kicsit el vagy tévedve.:)
2011. aug. 6. 09:27
 14/22 anonim ***** válasza:
1%
Igen, tény, hogy férfiasabb, mint faxverve várni, hogy rátaláljon egy nő! Te vagy eltévedve Anyukám! :)
2011. aug. 6. 09:34
 15/22 anonim ***** válasza:
84%

Hát, furcsa, az biztos.

Nem tudom. Félénk, bátortalan, túlságosan kötődik az anyjához, valami lelki problémája van...

Sok minden lehet az oka.

Attól függ, milyen egyébként.

Az is lehet, hogy csak későn érő típus.

2011. aug. 6. 11:31
 16/22 anonim ***** válasza:
4%

Tény, h a férfi szóról nekem se az jut eszembe, hogy 26 évesen otthon maszturbál, mert nem mer odamenni egy nőhöz se:S

Inkább akkor egy rámenősebb pasi, akinek volt már pár barátnője.

2011. aug. 6. 12:49
 17/22 anonim ***** válasza:
2%

Lemaradt, h nem értem miért baj az, ha valakinek 26 évesen volt már 10 barátnője.

Elkezdte mondjuk 14-15 évesen, simán összejön 26 éves korára úgy ez a szám, hogy évente csak egy lánnyal van.

2011. aug. 6. 12:51
 18/22 anonim ***** válasza:

Előző:

Milyen férfi az, akinek minden évben új barátnője van?

Én egy igazi férfit úgy tudok elképzelni, aki felnőttként keres társat magának és nem 14 évesen.

Nem párzik minden évben más nővel. Egy-két kapcsolata van esetleg, de nem 10-20.

Kérdező! A lényeg, hogy nincs ezzel baj, legyél figyelmes, és ha szimpatikus egy lány, és látod, hogy ő is bír, ne hagyd annyiba :)

2011. aug. 6. 18:45
 19/22 anonim ***** válasza:
52%
Hát szerintem meg elég undorító olyannal lefeküdni, aki már sok nővel volt előttem. Gondolom azok szintén olyan nők voltak, mint te, akik 10+ emberrel voltak. Szóval közvetetten több ezer ember bacilusait kaphatod meg. Én meg akarok semmit elkapni.:) De te nyugodtan ribanckodj amennyit akarsz, engem nem zavar.:) Csak mást nem kéne lenézni érte, mert nem az.
2011. aug. 7. 12:10
 20/22 anonim ***** válasza:
5%
Jaj Utolsó! Ez a duma elég gyengécskére sikeredett! Ismeretlenül lerib@ncozni valakit teljesen ostoba és felesleges dolog! Primitív és nevetséges vagy! Minden magatehetetlen így válaszol, ha már semmilyen okosság nem jut eszébe! ELŐTTEM LEVIZSGÁZTÁL! :)))
2011. aug. 7. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!