Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindjárt itt a szülinapom, és...

Mindjárt itt a szülinapom, és nem tartok még sehol sem. A család néha piszkál, néha lenéz. Mihez kezdjek magammal?

Figyelt kérdés
Most lesz a 22. szülinapom pár nap múlva. Szinte semmi említésre méltó kapcsolatom nem volt még, pedig anno úgy képzeltem el magam, hogy 23-24 éves koromra már talán gyerekem is lesz. Nem dolgoztam még soha, pályakezdő munkanélküli vagyok. Már kezdem magam rosszul érezni, mert a korombeliek már annyi mindenen túl vannak, én meg...
2011. aug. 4. 22:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Jajj, ugyanmár.

Mégis miért lenne attól valaki "élhetetlen", mert nem dolgozott 22 éves koráig?

Ha valakinek a szülei jól állnak anyagilag és szívesen támogatják a gyereküket, miért olyan nagy bűn, hogy tiniként inkább tanult, pihent, szórakozott, minthogy diákmunkát vállalt, ahol köztudottan kizsigerelik az embert.

Nem fogok azért kalapot emelni előttetek, mert elmentetek munkába 16 évesen.

Több olyan osztálytársam volt, akik minden nyáron dolgoztak, felnőttként pedig abbahagyták a tanulmányaikat és most egész nap otthon ülnek, a szüleik nyakán.

És itt vagyok pl. én, aki 23 éves koráig nem dolgozott (mert nem voltam rászorulva), mégis talpraesett vagyok. "El tudom adni magamat", tudok főzni, háztartást vezetni, hivatalos ügyeket intézni és nagyon szorgalmas munkaerő vagyok, vagyis keményen tudok dolgozni.

Nem a tiniként elvégzett munkától függ, hogy sikeres lesz-e valaki az életben.

2011. aug. 5. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!