Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a keresztneved? Szereted,...

Mi a keresztneved? Szereted, vagy örülnél, ha máshogy hívnának?

Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 21:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
Anita vagyok. Mostanra megbarátkoztam vele, bár most már mindenki Ancsinak hív. De szeretem, illik is rám :)
2011. aug. 7. 00:30
 62/73 anonim ***** válasza:

ma 00:08 vagyok

Bocsi ez kimaradt. Szóval a második nevem Angéla.

2011. aug. 7. 22:23
 63/73 anonim ***** válasza:

Én Gréta vagyok:D

Régen nem szerettem, de már megtetszett, most már szépnek gondolom, meg örülök hogy nem túl gyakori.:)

Grétit jobban szeretem, az olyan aranyos.:D

Második nevem Szilvia, de ezt nem sokan tudják, szóval mindegy is.

2011. aug. 16. 03:03
 64/73 anonim ***** válasza:

Franciska vagyok.

Kiskoromban sokáig Tina akartam lenni, de már megszoktam a nevem.

2011. dec. 17. 10:53
 65/73 anonim ***** válasza:
Andrea, de én azt szeretem, ha Andinak szólítanak. Engem csak az zavar,hogy a név jelentése férfias:DD
2011. dec. 17. 11:08
 66/73 anonim ***** válasza:

Krisztina

Hááát. Egye fene, megtartom :) Voltam már Kriszti, Kriszta, Krisztike, Krisztuci, Krisztu, Kriszmösz(Christmas-karácsony), Krisz, Krisztián(!), Krisztoforo, Krisztinka...

2011. dec. 17. 11:18
 67/73 anonim ***** válasza:

Szintén Dóra :D Kicsiként nem szerettem, mert a suliba akkor mindenki Ági, Viki, Niki, Anita volt és nem tudom miért kilógtam a nevemmel. Most viszont már imádom, semmiért nem cserélném el :D A Dórát csak hivatalos helyen hallom magamra, mert mindenki beceneveket aggat rám. pl.: Dórika, Dorka, Dorci, Dorcsu, Dorcsi, Dodi, Dori, Dóri, Doriiih és ezek csak a nevemből eredő becenevek XD Bár lehet, hogy idióták a becézések egy idegen számára, de valahogy mindegyiket szeretem, mert szeretetből mondják és mindegyik becenév valahogy illik rám és kifejezik a másik emberrel a kapcsolatomat. :)

Számomra a kérdező neve is gyönyörű, van ilyen ismerősöm és nagyon aranyos lány. Az is igaz, hogy akit annyira nem kedvelek és találkozok egy ugyanolyan nevű valakivel, akkor elsőre nem olyan pozitív a benyomásom, de persze ez megváltozik. Legtöbbször azért illik az emberekre a nevük, legalább is ez a tapasztalatom

2011. dec. 17. 11:42
 68/73 anonim ***** válasza:

Kitti

szeretem a nevemet, régen annyira nem szerettem, de most már nagyon.

amikor becézni próbálják, na azt nagyon utálom pl: Kittus, Kitta, Kittike és hasonlók.

2011. dec. 17. 11:45
 69/73 anonim ***** válasza:
92%

Én is Gréta vagyok.

Világ életemben utáltam, azt az egyet szerettem, hogy soha nem ismertem másik Grétát. Mostanában viszont egyre inkább divat lett, és komolyan rosszul vagyok, ha meghallom hogy valakit ugyanígy hívnak. :S Teljesen hozzászoktam, hogy a nevemből csak egy van, ha tehetném, kizárólagos használati jogot szereznék! :D

2011. dec. 17. 11:59
 70/73 anonim ***** válasza:

Én Dóra vagyok, és szeretem mindenhogy a nevemet. Az sem zavar, ha Dórának hívnak, az viszont igen, ha Dórikának -.-"""" Illik a vezetéknevemhez is, nem változtatnám meg soha :)

Régebben szerettem volna második névnek a Viktóriát. Dóra Viktória, szerintem egész jól hangzik, de most már nem szeretném, ha lenne második nevem. Eddig sem volt, elvagyok nélküle.

Szeretem a nevemet :))))

2011. dec. 17. 16:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!