Mi a keresztneved? Szereted, vagy örülnél, ha máshogy hívnának?
Renáta
Én szeretem. Sokáig nem ismertem más Renátát így hittem én vagyok az egyetlen. De mégsem. Azért örülök.
Tímea vagyok. Nem szeretem, és még ráadásul a családnevem is szörnyű, szláv eredetű, és a kettő együtt nagyon idegennek hat.
Különben szívesebben lennék Katalin / anyám neve / vagy akár Mária.
Egyébként jobb szeretem, ha Timinek, Timcsinek szólítanak, ha valaki Tímeát mond, megkérem, ne úgy hívjon.
Kinga - Erika a nevem.
Én mind a két nevemet szeretem és használom is.
Dóra - Isten Ajándéka :)
Nagyon passzol a vezetéknevemhez mind hangzásilag mind jelentésileg mert szintén egy "istenes" dologról szól a vezetéknevem.:P
Így nagyon rossz körülírni de így tudom megőrízni a láthatatlanságomat!:D
SZABINA
Mikor gyerek voltam, nem szerettem, mivel a Szabi-nak becéztek , ami a Szabolcs név gyakori becézése.
Most felnőtt fejjel szeretem, mert ritka és egyedivé tesz..
Szia
Nekem két nevem van
Az első: Adrienn régen nagyon nem szerettem, de most már megbarátkoztam vele, semmi pénzért nem változtatnám meg.
Második: Édesanyám után kaptam, akit nagyon tisztelek és szeretek. Épp ezért a nevet is megkedveltem.
Érdekes, ide miért csak lányok írnak? :D
Máté András vagyok. Mátét megszoktam, nem cserélném le. Az Andrást meg Keresztapu után kaptam, aki nagyon tiszteletre méltó ember volt a szememben.
Ha lány lettem volna, Daniella Szilvia lettem volna. Na azt gyűlölném. :D
Úgy láttam, sok itt a Dóra meg a Viktória. Ha egyszer lányom lesz, őt is Dóra Viktóriának fogják hívni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!