Mi a keresztneved? Szereted, vagy örülnél, ha máshogy hívnának?
Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 21:54
12/73 anonim válasza:
Regina vagyok, így nem szeretem, csak mint Regi, ezen sógornőjelöltem ki is akadt, hogy becézve mutatkoztam be, de nem baj. :) Amúgy semmi pénzért nem cserélném el, mivel eredetileg Luca lettem volna.
13/73 anonim válasza:
Anett
Szeretem a nevem, főleg azért, mert az eredeti Bianka lett volna, és azt biztos megváltoztattam volna. xD
14/73 anonim válasza:
Alexandra el vagyok vele. :) De jobban örültem volna ha Alexa leszek mert az rövidebb vagy Rebeka(anyu azt akarta csak apu nem ment bele). De még mindig jobban jártam mint a Dzsesszikák meg az ilyenek:D
15/73 anonim válasza:
Dorottya. Megszoktam már, de a Dórának jobban örültem volna.
16/73 anonim válasza:
Ágnes
Kisebb koromban gyűlöltem, mert öregesnek tartottam, de ma már imádom :]
17/73 A kérdező kommentje:
Szerintem ezek eddig tök jó nevek! Én világéletemben utáltam a nevem (Adrienn), mostanság kezdem kicsit megszeretni. Amúgy sokáig úgy gondoltam, hogy nincs rosszabb név az enyémnél. xD
2011. aug. 4. 22:06
18/73 anonim válasza:
Rebeka :) Hát, szeretem. Eredetileg Zsuzsanna vagy Fruzsina lettem volna, de azok bár szebbek, de nem illenek hozzám.
19/73 anonim válasza:
Marianna vagyok :)
Én nagyon szeretem a nevem! a becenevem is tetszik :)
20/73 anonim válasza:
Enikő. Utálom, főleg a jelentését- szarvastehén-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!