Mi a keresztneved? Szereted, vagy örülnél, ha máshogy hívnának?
Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 21:54
41/73 anonim válasza:
György vagyok és nem szeretem a nevemet.
42/73 anonim válasza:
Kuntia Zoe vagyok, mindenki mashogy szolit es utalom a nevemet. Egyebkent illik hozzam, de a tesoimat istennokrol neveztek el, engem meg egy hegyrol. Van egy nev ami sokkalta jobban tetszik, mint ezek.
43/73 anonim válasza:
Andi vagyok.
Andreát utálom, világéletemben utáltam. Mindenkinek leszöbezem, h ne hívjon Andreának. Az Andi sokkal vidámabb.
De énis inkább a vezetéknevemen változtatnák :D :D
44/73 A kérdező kommentje:
A húgom is Andrea, bár ő még ovis. :)De Andiként nekem is jobban tetszik.
2011. aug. 6. 18:01
45/73 anonim válasza:
Tök érdekes aztmondják hogy a Petra milyen gyakori név stb....hát itt én vagyok az egyedüli Petra..Egyébként nagyon szeretem.:)
46/73 anonim válasza:
Noémi. Ki nem állhatom :) Komolyan, még a Gertrúd is jobb lenne...:)
16/L
47/73 anonim válasza:
Erika vagyok...
Utálom: mert anyukámat is így hívják, idióta becenevek..
Szeretem: kevés Erikát ismerek :D
48/73 anonim válasza:
Én is Noémi. Én szeretem, szerintem szép, csak a jelentését utálom, hogy "gyönyörűségem", pedig én nem vagyok egy szépség... xD mindenki röhög a jelentésekor. állati egy érzés:/
49/73 anonim válasza:
Zsuzsanna
A szüleim még filóztak a Fruzsinán, de jó hogy ezt adták nekem ez jobban tetszik(:
12L
50/73 anonim válasza:
Judit vagyok,nincs semmi bajom a nevemmel,csak a Juditkát nem szeretem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!