Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, hogy ne legyek...

Mit tehetnék, hogy ne legyek észrevehetetlen?

Figyelt kérdés

Általában,sőt mindig én voltam/vagyok az az ember,aki az a tipikus "kis semmilyen,szürke egér" típus,akit nem vesznek észre az emberek,akivel nem foglalkoznak,csak úgy van.Nem is utálják,nem is szeretik nagyon,elbeszélgetnek vele,de semmi extra.Már nagyon elegem van ebből!Szeretnék én is úgymond Valaki lenni,akár megosztó személyiség.Az sem érdekelne már,ha utálnának páran,csak váltsak ki érzelmeket az emberekből.

18/L

2011. aug. 4. 19:28
 1/3 anonim ***** válasza:

bomba alak (sportolj!)

kozmetikus, fodrász

+ valami normális hobbi ;)

2011. aug. 4. 19:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Az igaz,hogy nem vagyok egy bombanő,bár a pasik megnéznek az utcán,de semmi több.Most rajta vagyok az ügyön,de ez csak a külső...
2011. aug. 4. 19:35
 3/3 yuda ***** válasza:

Azt mondanám, hogy aki most vagy az vagy te igazából.

Ha másmilyen lennél, az már nem te lennél.

Az jut eszembe, mikor kamasz voltam, voltak úgynevezett példaképeim, teleplakátolva a szobám falán.

Kinőttem és rájöttem, nem akarok rájuk hasonlítani, nem kellenek sztár, sport...stb példaképek, mert éppen abban veszíteném el önmagam.

Neked is ezt tanácsolom, fogadd el magad, nem baj az, ha nem vagy hasító személyiség -miért kellene azzá lenned,ami nem vagy?

Másrészről ha állandóan tuningolod magadban milyen nem vagy, soha nem leszel harmonikus személyiség, hanem állandó elégedetlenség lesz úrrá rajtad, majd önértékelési zavarhoz vezet.

2011. aug. 4. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!